Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

07/10/2021

5 redenen waarom een basic wit T-shirt onmisbaar is in je garderobe

 

5 redenen waarom een basic wit t-shirt onmisbaar is in je garderobe.

Basics hoeven niet saai te zijn. Neem bijvoorbeeld een basic wit T-shirt, een item die we allemaal in de kast hebben liggen die alles behalve opvallend is, geen drukke print heeft maar toch veelzijdig en altijd stijlvol is. Een item dat dus onmisbaar is in je garderobe. Vooral in de lente en de zomer is het perfecte witte T-shirt niet te missen. Een basic wit T-shirt is dus een must voor in je garderobe en dit zijn 5 redenen waarom.

 


1. Hij is comfortabel

Een basic wit T-shirt is misschien wel het comfortabelste item dat je in je kast kunt hebben. Hij knelt niet, de stof is lekker zacht en het liefst willen we hem elke dag aan!

 

2. Eenvoudig te combineren

Een basic wit T-shirt straalt eenvoud uit, waardoor je het op talloze manieren kunt combineren. Een pak in welke kleur dan ook? Natuurlijk! Een kleurrijke of drukke broek? Vanzelfsprekend! Een spijkerbroek? Classic! Het feit dat het T-shirt wit is maakt het een veelzijdig item en makkelijk te combineren met andere kleuren en drukkere prints. Wit werkt met vrijwel alles en zorgt voor een casual look.

 

3. Draagbaar voor iedere gelegenheid

Een basic wit T-shirt is een item die je altijd, en op elk moment kunt dragen, mits je hem op de juiste manier stylet natuurlijk ; ) Voor een formelere outfit is het T-shirt chique te combineren met een mooie pantalon of blazer. Voor een informele outfit ga je voor die stoere denim.

 

4. Je accessoires komen meer tot hun recht

En wat dacht je van accessoires? Juist omdat het een basic is, kun je met sieraden uitpakken. Of dit nou een opvallende statement ketting is, grove oorbellen of meer subtielere accessoires, in combinatie met een wit T-shirt komen ze gegarandeerd goed tot hun recht.

 

5. Een item dat past bij iedereen 

Er zijn talloze witte T-shirts in verschillende modellen, vormen en maten. Voor ieder wat wils dus! 


 


Women

American vintage T-shirt | Denham T-shirt | Marc Cain T-shirt | Louisa Cerano T-shirt

 

 

Men

Ralp Lauren T-shirt | Woolrich T-shirt | Emporio Armani T-shirt | Fillipo de Laurentiis T-shirt