TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//10 Feet

De schitterende kleding van het Nederlandse label 10 Feet is maar bij een selecte groep retailers verkrijgbaar, Van Zuilen Mode is er trots op tot dit gezelschap te horen. Zowel in onze buitengewone winkel in het hartje van Gorinchem als in onze webwinkel verrassen wij jonge zelfbewuste vrouwen met de 10 feet blouses, 10 feet t-shirts, jumpsuit, ten feet jurken, ten feet broeken en een ruime collectie van de 10 feet blazers. 10 Feet straalt positieve kracht, humor en glamour uit. Fashionistas weten dat deze stylish blouses en shirts perfect te combineren zijn met de mooi gevormde pantalons die Van Zuilen Mode in de webshop verkoopt, en dat de onconventionele truitjes van 10 Feet een volmaakt plaatje vormen met de mooi gesneden blazers uit onze online collectie.

Het onderschrift van 10 Feet luidt ‘designed with love’ en dat zie je!

10 Feet kleding

Het modehuis 10 Feet loopt voorop in de style game en Van Zuilen Mode koopt dan ook graag de mooie pullovers , vestjes en hemdjes voor u in van dit energieke damesmodemerk met een twist. De ontwerpen hebben veelal een feel-good uitstraling met een stoer, rauw randje. 10Feet omschrijft zichzelf als “City. Inspiratie. Energiek.”. Met onze jarenlange ervaring in de mode zien wij van dit merk elk seizoen weer heerlijk onafhankelijke fashion de catwalk op gaan, waar wij onze vingers bij aflikken. In onze mooie winkel in Gorinchem gaan onze adviseurs direct met u aan de slag om deze mooie truitjes en shirts te combineren met de mooiste hedendaagse rokken, jurkjes en jeans. In de webshop laten we dit aan uzelf over. Geniet van uw online winkelervaring bij Van Zuilen Mode! Check hier de 10 Feet online.

De kleding van 10 Feet is altijd van eersteklas kwaliteit en draagbaarheid, met details waar fashion lovers verzot op zijn. Of u nu op zoek bent naar een street chic outfit voor in uw vrije tijd of een opvallende, onafhankelijke look begeert om te schitteren op de jaarlijkse cocktailparty van de zaak, kijkt u vooral in de ruime collectie die Van Zuilen voor u inkocht van dit dynamische jonge fashion label. Kijkt u vervolgens ook eens verder bij de broeken, rokken en mantels in onze webshop om uw look helemaal naar uw persoonlijke smaak af te ronden. De kleding van 10 Feet is namelijk verrukkelijk te combineren met dat van andere ontwerpers. Bij 10 Feet zeggen ze: ‘In style we trust’, bij Van Zuilen vertrouwen we op Uw Stijl.