Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Airforce

( 1 artikelen )

Airforce

Bent u op zoek naar een sportieve, elegante jas? De jassen van Airforce zijn stijlvol, warm en comfortabel. Daarmee bent u in het aankomende seizoen in stijl gekleed. Welk model Airforce dames jas past bij u? 

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen

Bent u op zoek naar een sportieve, elegante jas? De jassen van Airforce zijn stijlvol, warm en comfortabel. Daarmee bent u in het aankomende seizoen in stijl gekleed. Welk model Airforce dames jas past bij u? 

Elk seizoen komen er weer nieuwe collecties jassen op de markt. Dat wil niet zeggen dat u elk jaar een nieuwe jas moet aanschaffen, maar eens in de zoveel tijd is het toch onontbeerlijk om een nieuwe winterjas te scoren. De jas van vorige seizoenen is helemaal uit de mode geraakt en de warmte is na een aantal reinigingsbeurten verdwenen. Van Zuilen mode heeft trendy jassen voor dames en heren. Het seizoen belooft een prachtige collectie warme jassen die een aantal winterseizoenen mee kunnen. Klassieke, eigentijdse mode voor elke vrouw van elke leeftijd.

Airforce dames jassen

De Airforce jassen die in het assortiment bij van Zuilen zitten, zijn voor elke gelegenheid draagbaar. De modellen zijn van soepele stof die comfortabel aansluit op het lichaam. Heerlijke warme jassen, die met een bepaalde stof gevoerd zijn, die het lichaam warm houdt. De Airforce jas staat er om bekend dat deze duurzaam is en betaalbaar. De jas is grotendeels voorzien van natuurlijke materialen welke hoogwaardige kwaliteit biedt. Airforce jassen hebben een sportieve maar ook chique uitstraling en geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

Airforce dames winterjassen bij Van Zuilen Mode

Elk seizoen kennen we weer een eigen trend. De jassen van dit winterseizoen hebben weer een andere uitstraling dan van seizoen 2017. Capuchons zijn weer voorzien van een zachte, aaibare bontrand. De jassen zijn er van maat XS tot en met XL. Van Zuilen mode heeft altijd de laatste modetrends in de webshop, zodat u er altijd up to date bijloopt. De bruin-roze winterjas van Airforce, geeft aan dat dit modemerk zichze steeds weer vernieuwd. De bruin-roze jas is een wat langer model waarvan de rugpanden in een punt naar beneden lopen.