TERUG
Filter kiezen

Anne Fontaine

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
3 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
3 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,8 ( Uitstekend ) | 1250 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Anne Fontaine, zonder twijfel het meest bekende designerlabel in blouses en damesoverhemden. Wat ooit begon met mooie en ogenschijnlijk eenvoudige witte blouses is uitgegroeid tot een wereldmerk. Van Zuilen mode is een groot fan van deze schitterende ontwerpen, die variëren van een tamelijk eenvoudige snit met een bijzondere sluiting of afwerking tot over-the-top borduursels en details. U zegt blouses, Van Zuilen Mode zegt Anne Fontaine.
Het Franse modelabel maakt door een scherp oog voor detail, het materiaalgebruik en de perfecte pasvorm van elke blouse een lofdicht aan de vrouw, de ontwerpen zijn flatteus en hedendaags, het zijn regelrechte must-haves voor elke modieuze vrouw.

Anne Fontaine blouses

Het is niet vreemd als u bij Anne Fontaine nog steeds denkt aan witte blouses, deze komen uiteraard nog altijd in vele variaties in elke nieuwe collectie voor. De vleiende ontwerpen en schitterend afgewerkte details van de schijnbaar oneindige serie befaamde witte blouses maken dat eigenlijk iedere vrouw wel minstens een exemplaar van deze Franse couturière in haar garderobe zou moeten hebben. Voor op uw perfect fit jeans of op een mooi aansluitende rok, tijdens een job interview of bij het etentje met uw partner om te vieren dat u die fantastische nieuwe baan heeft! De gelegenheid laten we aan u over. De precieze blouse die u kiest natuurlijk ook. Maar we raden u wel stellig aan om een lekker kopje thee te zetten en de verrukkelijke collectie blouses van Anne Fontaine te bekijken die Van Zuilen online heeft staan. Een stijlvolle vrouw kan eigenlijk niet zonder.

Wat ooit begon als een serie flatteuze witte damesoverhemden is uitgegroeid tot een ongekend mooi ontworpen collectie blouses. Inmiddels maakt het Franse modehuis bloesjes met elegant borduurwerk of kanten details, met of zonder linten, wit en gekleurd, met chique prints of eigentijdse streepdessins, gesmokt of geplooid, bijzondere knoopjes en sluitingen, wat u zich maar kunt wensen, de ontwerpen kennen hun gelijke niet.
Van Zuilen bewondert Anne Fontaine om de altijd schitterende materiaalkeuze, de vaak natuurlijke materialen zorgen voor een luxueuze draagbaarheid en een prachtige uitstraling. Vrouwelijk en elegant; Anne Fontaine.