TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Armani Jeans

Armani Jeans ontwerpt sportieve Italiaanse mode voor eigentijdse vrouwen die er graag city-chic uitzien. Van Zuilen heeft van deze populaire Armani divisie veel moois voor u te kiezen, in onze webwinkel vindt u naast – natuurlijk - de jeans en pantalons ook een heerlijk ruime keuze in truien, vesten, pullovers, Tees en jurkjes.
De on-trend casuals van Amani Jeans zijn bij uitstek geschikt als everyday wear, voor elke dag dat u zich gewoonweg modieus wilt aankleden.
De eigentijdse T-shirts en truitjes van AJ staan u schitterend door hun mooie pasvorm en het gebruik van eersteklas materialen, ze vallen op door modieuze prints of aparte details. Zet u thuis een espresso’tje en duik de Armani Jeans collectie in bij Van Zuilen, u waant zich in het modemekka Milaan!

Armani Jeans

Met de kleding van Armani Jeans heeft u Italiaans design voor alleszins betaalbare prijzen in uw garderobe. De jeans en chinos van AJ zijn altijd ‘alla moda’.
Uiteraard heeft Van Zuilen voor u een mooie collectie jeans en pantalons van deze designer in de webshop, zonder uitzondering mooi zittende damesbroeken van eersteklas denim of katoen, of het heerlijk luxueuze cupro.
De on-trend broeken passen fantastisch bij uw street chic look, maar u kunt ze natuurlijk ook dragen bij een kostbaar cashmere vest of een designer colbertjasje. Bepaal zelfbewust zelf uw voorkomen, waarbij de geldende mode slechts een leidraad is voor uw persoonlijke smaak.

De jurkjes van Armani Jeans

Het sportieve Italiaanse modemerk Armani Jeans is vooral bekend om de denimlijn maar kijkt u vooral ook eens bij de uiterst vrouwelijke blouses en jurken die Van Zuilen voor u heeft uitgestald. Urban chic ten voeten uit! Draagbare materialen en mooie vormen die worden gecombineerd met stylish details en schitterende afwerking, de naam Armani waard! Van Zuilen kocht een mooie sortering jurkjes en shirts voor u in, die u een hoogst actueel vrouwelijk silhouet geven. Fashionistas die ‘even’ geen tijd hebben om in Milaan te gaan winkelen, kopen bij Van Zuilen!