TERUG
Filter kiezen

Luisa Cerano broeken

Luisa Cerano broeken hebben een eigentijdse elegantie, gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen, voornamelijk van Italiaanse oorsprong en een perfecte afwerking. 

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
6 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
6 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,7 ( Uitstekend ) | 1397 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10
Luisa Cerano broeken

Luisa Cerano broeken hebben een eigentijdse elegantie, gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen, voornamelijk van Italiaanse oorsprong en een perfecte afwerking. 

Luisa Cerano broeken zijn van hoogwaardig kwaliteit en Luisa Cerano is is daardoor een designer merk waarmee je goed gekleed over straat gaat: casual, elegant en netjes,geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Luisa Cerano is een kledingmerk van het Duitse familiebedrijf Hauber Group, opgericht in 1870! Een lange geschiedenis dus en veel ervaring in de textielindustrie. Luisa Cerano is een hoogwaardig designermerk waar u goed gekleed over straat gaat: casual, elegant en netjes, geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Kijk zeker eens de lookbooks van Luisa Cerano of kom in onze fysieke winkel om Luisa Cerano broeken te kunnen passen!

Van vrouwelijke elegantie tot sportieve nonchalance, internationale trends worden geïnterpreteerd met hun eigen stijl en klasse en vormen daarmee de basis van een onmiskenbare collectie. De filosofie en ambitie van Luisa Cerano is om vandaag te ontwerpen wat er morgen wordt gevraagd. Voor de vrouw die haar tijd vooruit wil zijn! Bekijk ook de volgende collectie:

Luisa Cerano broeken online bestellen

Het Duitse label met de Italiaanse naam Luisa Cerano heeft besloten om het dagelijks leven van vrouwen te zoeten. Luisa Cerano broeken hebben een eigentijdse elegantie, gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen, voornamelijk van Italiaanse oorsprong en een perfecte afwerking. Opmerkelijk van Luisa Cerano is ook de aandacht voor broeken met een hoge taille! Betaalbare prijzen richten zich op de behoefte aan zelfverzekerde, modieuze individuele vrouwen en geven hen de mogelijkheid hun levensgevoel tot uitdrukking te brengen. Internationale trends worden door Luisa Cerano geïnterpreteerd met hun eigen stijl en klasse en vormen daarmee de basis van een onmiskenbare collectie. 

Bent u van plan om uw nieuwe Luisa Cerano jeans online te bestellen? Onze personal shopper staat voor u klaar om u te voorzien van passend advies. Daarnaast bent u ook van harte welkom om de collectie van Luisa Cerano te komen shoppen in de stijlvolle store in hartje Gorinchem. In onze winkel staat een team stylisten voor u klaar om u te helpen bij het stylen van uw nieuwe outfit.