//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Clairval

Zoekt u een stijlvolle damesjas? De jassen van Clairval zijn een echte musthave voor elke stijlvolle vrouw van nu. Deze kwalitatieve jassen geven uw outfit een extra luxe uitstraling. Bekijk de verschillende modellen in onze webshop. Wat is uw favoriete jas uit de collectie? 

Clairval is een bekend modelabel voor de stijlvolle vrouw van nu. De jassen van Clairval zijn namelijk al jaren een begrip in de modewereld. De jassen zijn gemaakt voor alle vrouwen. De ontwerper wil dat elke vrouw zich stijlvol, vrouwelijk en elegant kan voelen in een jas of mantel. En daar zijn wij het bij Van Zuilen Mode zeker mee eens. De kleuren, modellen en lengtes.. Er is voor elke vrouw een mooie mantel te vinden waarmee u uw outfit echt af kunt maken. 

De nieuwste collecties van Clairval

Het modelabel Clairval is een groot favoriet bij onze klanten. Zij kunnen elk seizoen weer vertrouwen op mooie pasvormen, comfortabele stoffen en een klassevolle uitstraling wanneer ze de nieuwste collectie jassen en mantels van Clairval mogen aanschouwen. Een jas van Clairval is een investering waar u nog jarenlang plezier van zal hebben. Gecombineerd met een mooie jurk van Marc Cain of een mooie top van Penn & Ink of Annette Görtz zal u zeker klasse uitstralen. Maar de jassen lenen zich ook voor een casual uitstraling voor een dag in de stad. Kortom; een Clairval kledingstuk mag niet ontbreken in uw garderobe. Shop de nieuwste collectie Clairval jassen online of kom langs in onze winkel in Gorinchem, waar we naast de jassen van dit modelabel nog veel meer andere mode, tassen en accessoires van exclusieve modemerken voor u gepresenteerd hebben.