TERUG
Filter kiezen

//Edward Achour Paris

De modeontwerper Edward Achour is het beste dat de liefhebbers van high end fashion sinds jaren is overkomen. De verfijnde designs hebben een duidelijke Parijse oorsprong, de jasjes, blouses, jurken en setjes en vinden duidelijk hun wortels in de modieuze geschiedenis van deze elegante stad, maar wel met een steeds zeer eigentijdse twist. Van Zuilen heeft van Edward Achour Paris een echt schitterende collectie damesmode online gezet, en nodigt u uit daar eens met genoegen doorheen te snuffelen. De ongeëvenaarde elegantie van de ontwerpen komt voort uit klassieke dessins zoals het smaakvolle pied de poule, uit de traditionele toepassing van contrasterende biezen en de verfijnde, en uit de uiterst vrouwelijke snit van de extraordinaire dameskleding. Edward Achour Paris is tegelijk toch ook helemaal van deze tijd met een scherp oog voor mooie details en het gebruik van eersteklas stoffen. De geliefde ontwerper werkte in het verleden voor vele bekende modehuizen en mag met recht een autoriteit op het gebied van elegante mode worden genoemd. Zijn roeping spreekt uit werkelijk ieder ontwerp: de vrouwelijke garderobe steeds een stukje mooier maken dan hij al was. De Parijse modeontwerper beoefent couture-to-wear met een stijl die de grootste haute couture namen kan evenaren. Laat u in onze webstore verleiden door de schitterende damesmode van Edward Achour, mode waarvan u nog lang zult genieten.

Edward Achour Paris online

Edward Achour heeft wereldwijd al een naam opgebouwd bij een veeleisende clientèle die de hoogst elegante prêt-à-porter op waarde weten te schatten. Van Zuilen hoopt u daar binnenkort ook toe te rekenen. De Franse couturier staat met name bekend om zijn onberispelijk gesneden jasjes die vakmanschap en een precieze aandacht voor detail combineren. Toch onthouden wij u ook de schitterende jurkjes en hedendaagse chic blouses niet. De elegante damesmode van dit Parijse label weet met gemak een uitstraling van weldadige luxe te vermengen met een humorvolle knipoog. De modellen zijn een modieus samengaan van de elegantie uit de 60's met de onafhankelijkheid van de vrouw van nu. Edward Achour Parijs haalt zijn inspiratie veelal uit kleine details die vervolgens kunnen leiden tot het thema van een volledig nieuwe modieuze collectie. Met zijn oog voor interessante details en perfect vormen, is Edwards Achour het ideale modelabel voor geslaagde vrouwen die nog echt kunnen genieten van elegantie en verfijning, die een portie chic in hun garderobe niet schuwen, maar die wel met beide benen in het nu staan. Wij raden u zeker aan om ook eens te gaan winkelen in de brandstore edward-edward in het schitterende Parijs, maar in de tussentijd kunt u de smaakvolle ontwerpen natuurlijk gewoon kopen in uw eigen webwinkel Van Zuilen. Dat is wel zo comfortabel.

Onze fout. Misschien bestaat de pagina die u zocht niet meer. Of is hij verplaatst. We helpen u graag om te vinden wat u zoekt. Hieronder kunt u het zoekveld gebruiken.En anders vindt u ongetwijfeld uw weg via het menu hierboven.