TERUG
Filter kiezen

Fabiana Filippi

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,9 ( Uitstekend ) | 1346 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Fabiana Filippi dameskleding

De ontwerpen van Fabiana Filippi verkondigen niet alleen fashion maar omvatten een lifestyle die zich vanuit het mediterrane Umbria over de wereld verspreid. Een stijl die mondain is, maar ook getuigt van de liefde voor familie en tradities. Fashion die gedragen wordt tijdens een weekendje met uw zussen naar Gent of Edinburgh maar die u met hetzelfde gemak aantrekt naar een eerste ontmoeting met een nieuwe zakenrelatie. Wat voor Van Zuilen altijd meetelt: het is heerlijk zittende en goed vallende mode waarin u zich op en top vrouw voelt. Het label ontwerpt elegante, vrouwelijke mode voor moderne vrouwen die niet zo nodig de allerlaatste trends najagen, maar er wel altijd goed willen uitzien. Van nature. De elegante ontwerpen lenen zich ook goed om fijn mee te combineren en – naar gelang de gekozen accessoires – steeds verrassend anders mee voor de dag te komen. Een merk naar ons hart. Ons kloppende modehart.

Fabiana Filippi online

De geschiedenis en tradities van het Italiaanse Umbria proeft u altijd uit de levenslustige mode van Fabiana Filippi. In onze webwinkel vindt u van dit mondaine merk bijzonder mooie blazers, pullovers, blouses en truien die allemaal de luxueuze elegantie van Italiaans design combineren met hedendaagse vrouwelijkheid. De schitterende knitwear, bloesjes en colbertjasjes gaan dan ook makkelijk samen met de elegante rokken en pantalons die Van Zuilen van andere topmerken in huis heeft, u kunt bij ons naar genoegen shoppen. Met de stijlvolle ontwerpen van Fabiana Filippi in uw garderobe kunt u altijd alle kanten op, van elegante chic tot stijlvol nonchalant, al naar gelang de gelegenheid en uw bui. In ieder geval komt u steeds goedgekleed voor de dag.

Fabiana Filippi jasjes en blouses

Van Zuilen heeft draagbaarheid en pasvorm altijd hoog aangeschreven staan, bij Fabiana Filippi worden deze eigenschappen verenigd met voortreffelijk design en originaliteit. Het modelabel heeft een passie voor vrouwelijk smaakvolle kleding die van alle tijden is zonder conventioneel aan te doen. Integendeel, de ontwerpen zijn hedendaags en stralen van vitaliteit en zijn een genot om te dragen, mede door een voorkeur voor schitterende materialen. Van Zuilen verkoopt zowel in de webshop als in onze geliefde winkel in Gorinchem de schitterende ontwerpen van Fabiana Filippi, u schaft met deze kledingstukken zo veel meer aan dan een blazer, truitje of vest. U garandeert zich namelijk ook van een smaakvolle outfit en bewonderende blikken.