//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Fabienne Chapot

Het bekende kledingmerk Fabienne Chapot staat bekend om haar mooie prints en kleuren. Elke collectie is uniek en dat maakt het leuk om dit merk te dragen. Bekijk de collectie Fabienne Chapot jurken, Fabienne Chapot blouses en Fabienne Chapot broeken.

Het Hollandse merk Fabienne Chapot begon als merk voor accessoires, zoals tassen en schoenen, maar groeide al snel uit tot populair kledingmerk. Anders dan anderen durft Fabienne Chapot prints en felle kleuren toe te passen. Elk jaar brengt Fabienne Chapot weer nieuwe collecties uit, waaronder de herfst/winter, feestelijk winter, lente/zomer en hoog zomer collecties. Alle collecties worden aangevuld met een selectie schoenen, tassen en accessoires van het merk FAB, wat ooit het beginpunt was van Fabienne Chapot.

Fabienne Chapot Amsterdam

Het hoofdkantoor van dit trendy merk is gevestigd in Amsterdam. Creative director Sophie van Bentum creëert hier elk seizoen weer de mooiste collecties. Inspiratie voor elke collectie haalt de creative director uit vintage films. Elke collectie heeft een eigen verhaal en wordt versterkt door mooie prints, kleuren en pasvormen voor elke vrouw. Vrouwen die Fabienne Chapot kleding dragen, zijn zelfbewust, sterk en moedig. De klassieke kleding in combinatie met uitgesproken prints zorgen voor een echte eye-catcher. De kleding van Fabienne Chapot kunt u mooi combineren met kleding van Kyra en Ko, Maison & Sotch en Annette Görtz voor een mooie look.

Fabienne Chapot kleding

De prints worden niet met een computern, maar met potlood en penseel vormgegeven. Dit maakt de kleding echt uniek. Alle designers van Fabienne Chapot werken met passie aan de nieuwe collecties. Naast creativiteit staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle fabrieken waar Fabienne Chapot kleding wordt gemaakt zijn gecertificeerd. En vanaf 2019 gebruikt het merk alleen gerecycleerde materialen voor hun verpakkingen. Met Fabienne Chapot kleding ziet u er niet alleen stijlvol uit, u kiest ook bewust voor een betere wereld.