TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//High kleding

High dameskleding

Met de kleding van High kunt u simpelweg geen miskopen doen, elk kledingstuk ademt originele schoonheid en de liefde voor mode. Precies zoals Van Zuilen mode beleeft.
High ontwerpt schitterende moderne klassiekers met bijzondere details, het label laat de meer vluchtige trends aan zich voorbij gaan om zich met passie te wijden aan mooie designs die een rijkdom aan traditie uitstralen.
Van Zuilen heeft van High diverse kleding online staan, van blazers en vestjes tot broeken en jurken, allemaal oorspronkelijke kledingstukken die met veel aandacht voor de afzonderlijke details zijn ontworpen.
Het fashion label staat voor prettige draagbaarheid en soepel vallende materialen, kleding die u door de mooie snit het liefst elke dag aan heeft. Kleding die Van Zuilen dan ook met liefde verkoopt.

High mode

High geeft een nieuwe en originele draai aan de hedendaagse casual chic. Of zoals de hoofdontwerpster van High, Claire Campbell, het noemt: “casual everyday couture”. In deze karakteristieke stijl vindt u bij Van Zuilen de pantalons, jurken, blouses en truitjes van High. Als u eenmaal kennis heeft gemaakt met dit modieuze label zult u hier zeker steeds opnieuw bij terugkeren, de mooie pasvorm benadrukt nu eenmaal de vrouwelijke vormen, de stoffen zijn luxueus en aangenaam te dragen, de look is authentiek. De musthaves voor uw garderobe. Van Zuilen Mode heeft van High een volledige collectie online beschikbaar, zodat u niet snel uitgewinkeld zult raken. Zonder parkeerproblemen of vermoeide voeten, comfortabel vanuit uw eigen huis.

High is een frisse wind in de wereld van fashion, de ontwerpen etaleren respect voor traditie, vakmanschap en bovenal: schoonheid.
Van Zuilen koopt al jarenlang in bij de bekendste modehuizen en is elk seizoen weer blij verast met het uitstekend design, de aangename draagbaarheid en de hoge kwaliteit van High. Kijkt u vooral bij de truien, de blouses en de T-shirts, natuurlijk volmaakt te combineren met de pantalons en rokken van ditzelfde merk, maar ook prima te matchen met de overige casual jeans of de meer formele pantalons van onze overige modemerken.
Klasse verloochent zich nooit. Veel winkelplezier bij Van Zuilen!