TERUG
Filter kiezen

Annette Gortz jassen

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,8 ( Uitstekend ) | 1239 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Het Duitse dames-kleding merk Annette Görtz, is één van de mode-collecties die van Zuilen mode in het assortiment heeft. No-nonsens mode voor vrouwen, die vol in het leven staan. De avant-gardistische modecreaties van Annette Görtz zijn tijdloos, natuurlijk en to the point. Helder gesneden en onopvallende, sobere kleuren zijn de handelsmerken van dit label. De ontwerpster laat zo haar eigen handtekening zien. Mode voor vrouwen die houden van speelse lijnen, mooie vormen en een fantastisch materiaalgebruik. Kledingstukken van dit vooraanstaande modemerk, zijn uitstekend te combineren. Van Zuilen is een modieuze webwinkel, waar vrouwen graag hun kleding van Annette aanschaffen. Alles naar de laatste modetrends, is direct in de webshop te vinden.

Annette Gortz jassen modetrends

Van Zuilen verkoopt vooraanstaande modemerken, waaronder kleding van Annette Görtz. Prachtige blazers, jurkjes en pullovers zitten in het assortiment. Regelmatig zijn er aantrekkelijke sale-aanbiedingen die scherp geprijsd zijn. Annette Gortz jassen hebben de stijl die bij dit modemerk past. Prima kwaliteitsjassen die veel seizoenen gedragen kunnen worden. Blijven lange tijd actueel en heel goed te combineren met de tassen, riemen en schoenen uit de collecties van van Zuilen. Gemakkelijk online kopen en ruilen als de aankoop tegen mocht vallen.

Eind jaren '80 is Annette Görtz begonnen met kledingontwerpen voor zichzelf. Ze vond de kleding die in de winkels hing, niet wat ze zocht. Originele mode die een tikje sober is maar wel kwaliteit heeft. Bij alle modetrends van het seizoen valt deze kleding toch altijd weer op. Kledingstukken die gemakkelijk te combineren zijn en aan de hoogste verwachtingen voldoen. De kleding zit comfortabel en gaat lang mee, zonder dat deze oubollig wordt. Iedere vrouw zou eigenlijk een aantal basis-kledingstukken van Annette Görtz in haar garderobekast moeten hebben.

Annette Gortz jassen online bestellen

Van Zuilen mode biedt de mogelijkheid om een jas van Annette Görtz online te bestellen. Heeft u behoefte aan een personal style advies dan kunt u dit inwinnen bij de personal shopper. Zij helpt u om adviezen te geven over combinaties en kleding die specifiek voor u geschikt is. Een vertrouwde persoonlijke service die u op elk moment van de werkdag kunt bellen. Kijk voor meer informatie op de website.