//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Sissel Edelbo jassen

Een nieuwe jas nodig? Ga voor een unieke, stijlvolle uitstraling met de jassen van Sissel Edelbo! Elke jas wordt gemaakt van unieke sari's. U heeft dus altijd een uniek exemplaar. Dat maakt deze jassen nog leuker om te dragen! Meer inspiratie opdoen? Bekijk de Sissel Edelbo jurken, Sissel Edelbo rokken en Sissel Edelbo blouses

Voor stijlvolle jassen bent u bij Sissel Edelbo aan het juiste adres. De ontwerpers van Sissel Edelbo maken al jaren prachtige collecties en vanaf nu kunt u ook voor jassen aankloppen bij dit Deense modelabel. Om een tegengeluid te bieden tegen fast fashion, maakt Sissel Edelbo juist gebruik van duurzame materialen. Elke jas wordt gemaakt van unieke sari's. Er is dus geen één jas hetzelfde! En dat maakt Sissel Edelbo een genot om te dragen. 

Jassen van Sissel Edelbo

De ontwerpers van Sissel Edelbo laten zich inspireren door de indian tribes. De unieke sari's worden zorgvuldig geselecteerd, waarna de mooiste en meest unieke jassen gemaakt worden. De jassen doen denken aan de stijlvolle kimono's uit Azië, de mode koplopers van de wereld. En om de jas nog extra klasse en alure te geven, is de jas gemaakt van mooi zijde wat zorgt voor een unieke glans en uitstraling. De jassen zijn gewatteerd, waardoor u ook in het najaar stijlvol gekleed bent. En doordat de jassen zijn afgewerkt met handige zakken, kunt u uw essentials altijd bij u dragen. Vindt u hier niet de jas die u zocht? Dan bieden de collecties van Parajumpers, Clairval en Arma nog voldoende inspiratie. In onze webshop en in onze winkel vindt u meer dan 500 exclusieve designermerken. Van broeken tot blouses en van schoenen tot tassen. Van Zuilen Mode is dé plek waar u uw nieuwste outfits kunt shoppen. Zowel in de winkel als online staan we graag voor u klaar!