TERUG
Filter kiezen

Ted Baker, jurken voor speciale gelegenheden

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
2 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
2 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,7 ( Uitstekend ) | 1227 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere jurk voor een speciale gelegenheid, of misschien een mooi jurkje om jezelf zo maar eens mee te verwennen, kun je het beste direct doorklikken naar de ontwerpen van Ted Baker, eenvoudig online bij Van Zuilen Mode.
Je zou niet zeggen dat Ted Baker ooit in het hippe Glasgow begonnen is als een gespecialiseerd label voor mannenshirts, de hedendaagse stijlvolle jurken en tops zijn altijd uiterst vrouwelijk, met opvallende dessins en saillante bloemenprints. Jurken die de aandacht trekken en die garant staan voor veel complimentjes en bewonderende blikken. Want alhoewel de ontwerpen heel uiteenlopend zijn, de snit van de ontwerpen is altijd vrouwelijk en complimenteus.
Wanneer je gevraagd bent bruidsmeisje te zijn, een voordracht te houden op het 25-jarige huwelijksfeest van je peettante, of wilt stralen op het promotiefeest van je zus, je wilt in niets minder dan een van de schitterende jurken van Ted Baker je opwachting maken.

Ted Baker's sublieme jurken

Van zeer geraffineerd zwarte jurken tot zwierige jurkjes in frisse kleuren en opvallende prints, u slaagt bij Van Zuilen zeker bij de altijd vrouwelijke ontwerpen van Ted Baker.  Ze zeggen zelf: “Guaranteed to steal the hearts of dress lovers” en daar sluiten wij ons volmondig bij aan. De jurken zijn van eersteklas kwaliteit en hebben de perfecte pasvorm zodat ze keer op keer gedragen te kunnen worden en met de juiste accessoires is dat ook geen enkel probleem. Een uitbundig jurkje dat je de ene keer speels draagt met een vrolijk gekleurd vestje, een arm vol gekleurde zijden linten en luchtige sandalettes toont weer heel anders met een chique donkere blazer en smaakvolle pumps.
Het bijkomend voordeel van shoppen bij Van Zuilen is dan ook, dat je direct door kunt naar de matching sandaaltjes, designershawls en tassen. Omdat online shoppen naast fun ook lekker praktisch moet zijn.

Ted Baker smaakvolle damesmode

De modieuze ontwerpen van Ted Baker zijn gemaakt om u te laten stralen, nog voor u het eerste compliment heeft ontvangen. Zodra u uw Ted Baker creatie aan heeft en uw eerste zwierige rondje voor de passpiegel maakt weet u dat dit uw nieuwe favoriete jurkje is.

En alhoewel u de jurken van Ted Baker natuurlijk zult kopen vanwege de verrukkelijke prints en de vrouwelijke lijnen, is het ook wel prettig te weten dat dit modelabel zich op meerdere gebieden inzet voor  duurzaamheid en een verbetering in dierenwelzijn. Hierdoor worden deze hippe jurken wel erg verleidelijk! Verkrijgbaar in Glasgow, London, Hong Kong, Dubai en Jakarta. En uiteraard online bij van Zuilen.