//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//La Fée Maraboutée

La Fee Maraboutee het damesmode merk voor de modebewuste consument. Van Zuilen is een familiebedrijf dat al tientallen jaren in de mode zit en een ruime collectie van la Fee Maraboutee met zorg kan aanbieden. Wij zien elk seizoen weer veel moois en maken daar onze keuze uit, om u een modieuze modecollectie te bieden van waaruit u uw persoonlijke keuze kunt maken. Daarin mogen de Frans gestylde hebbedingen van La Fee Maraboutee niet ontbreken! La Fee Maraboutee betekent de betoverde fee, een fee met haar eigen visie op mode die inspiratie vindt in vrouwelijkheid, die voor elke nieuwe collectie weer betoverend mooie creaties maakt. LFM speelt met trends, bedenkt steeds verrassende manieren om vrouwelijkheid te interpreteren.
De blouses, vesten en shirts van La Fee Maraboutee zijn gemaakt van heerlijk draagbare stoffen met een zeer vrouwelijke snit. Tel daar de mooie kleuren en dessins bij op en u begrijpt waarom wij bij Van Zuilen over hebbedingen praten wanneer wij het over LFM hebben!

La Fee Maraboutee online

Het stijlvolle Franse dameslabel transformeert elke collectie opnieuw haar idee van vrouwelijkheid. De unieke look kan ontstaan door een combinatie van een klassieke snit met zeer eigentijdse ongewone details of prints. Van Zuilen Mode heeft LFM speciaal in huis voor de zelfbewuste vrouw die niet slaafs de trends volgt maar haar eigen persoonlijke smaak durft uit te dragen. Met La Fee Maraboutee onderscheidt u zich met verve terwijl het label toch altijd modieus en actueel is. De Franse luxe kleding van La Fee Maraboutee is nu eenvoudig online voor u beschikbaar, gewoon hier, bij Van Zuilen Mode.

La Fee Maraboutee jurken

Van Zuilen Mode verkoopt van La Fee Maraboutee vooral de bekoorlijke tops, Jurken, truien, vesten en blouses met een atypische, maar tegelijk klassieke, vrouwelijke look. U onderscheidt zich van de menigte door uw eigen stijl te benadrukken met deze mooie must-haves van LFM.
Het modelabel gebruikt uitsluitend schitterende materialen met mooie kleurschakeringen en dessins. De pullovers, shirts en truitjes kunt u prima naar een feestelijke gelegenheid dragen, op een mooie pantalon of vrouwelijk gesneden rok, maar misstaan ook niet op een verwassen jeans onder een stoer leren jack. Bepaal volledig uw eigen stijl en durf daarmee te spelen! Mocht u daar online niet toe komen, dan nodigen wij u van harte uit eens te komen winkelen in onze fraaie modezaak in het hartje van Gorinchem. Daar staan onze ervaren stylistes altijd klaar om u met advies te bedienen.