//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Malene Birger

De designs van By Malene Birger onderscheiden zich door een opmerkelijk gebruik van verschillende materialen, prints en kleuren en deze ontwerpen nemen dan ook een bijzonder plekje in bij Van Zuilen. Bekijk ook Malene Birger jurken, Malene Birger broeken of Malene Birger vesten & pullovers.

Malene Birger is een wereldwijd sterk gewaardeerd merk, het ambieert om vrouwen een persoonlijk gevoel van stijl mee te geven door een onberispelijke afwerking en zorg voor details. Geweldige eigentijdse damesmode in actuele modekleuren en met fashionable motieven in stijlvolle, bijna klassieke snits. Vrouwen stralen in deze designs een edgy, sexy verfijning uit, precies de look die u wenst! Zoekt u vooral niet verder, maar shop comfortabel online bij Van Zuilen.

Malene Birger online

Van Zuilen is zeer gesteld op de damesmode van dit Deens label, elke kledingstuk ademt sportieve élégance uit, zit boordevol positieve energie en behandelt de vrouw met een tikkeltje conventioneel respect. De onafhankelijke moderne vrouw draagt graag de mooi zittende kleding van By Malene Birger die door de eigentijdse dessins, kleuren en details altijd on-trend zijn. Van Zuilen heeft van dit heerlijke modemerk truien, bloesjes, shirts en rokken in de webwinkel die u zullen doen watertanden. De bekoring van By Malene Birger leverde het merk al diverse prijzen op, waaronder de ‘Scandinavian Design Prize’ en “Brand of the Year 2011” bij de Dansk Fashion Awards. Regelmatig hebben de ontwerpen een plekje in de toonaangevende glossys Vogue en Elle. Nederland heeft nog geen brand store maar gelukkig hebben wij Van Zuilen Mode. Bekijk hier de aantrekkelijke rokken van Malene Birger.

By Malene Birger damesmode

Het Deense damesmodemerk geeft met passie een kenmerkende, artistieke twist aan smaakvolle, draagbare ontwerpen opdat u bij elke gelegenheid schitterend voor de dag kunt komen. Voor haar ontwerpen laat By Malene Birger zich onder andere inspireren door de tijdloze vormen uit de jaren ’50 en ’60 en combineert dit met hedendaagse kleuren en materialen van niveau. Dit kan resulteren in kleding die ronduit koket te noemen is, of juist zacht vrouwelijk maar altijd modieus en zeer draagbaar. Van Zuilen is weg van dit Scandinavische fashion label, klikt u vooral verder en laat u ook fascineren door het elan van By Malene Birger. Benieuwd of er iets leuks tussen zit? Bekijk hier de jurken van Malene Birger of op zoek naar blouses. Ontdek ook zeker andere merken zoals Maison Scotch, Kyra en Ko, Marc Cain .