TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Marella

De kleding van stijlvol Italiaans modelabel Marella is vrouwelijk, stijlvol en elegant. De laatste trends worden gecombineerd met mooie klassieke details, zodat u nog jarenlang kunt genieten van deze mooie collectie. Bekijk ook de Marella blouses, Marella blazers en Marella jurken

Marella is van oorsprong een collectie van het Italiaanse modelabel Max Mara. Door het succes van deze collectie is Marella al jarenlang een begrip in de modewereld en niet langer een collectie, maar een eigen modelabel. Een modelabel waarbij vrouwelijkheid voorop staat. De vrouwelijke en stijlvolle mode zorgt ervoor dat de hedendaagse vrouw zich krachtig en sterk kan voelen. De kledingstukken worden met oog voor detail ontworpen en dat is goed te zien. Het is Italiaanse design waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen!

Marella damesmode

De kleding van modelabel Marella is eigentijds en klassiek tegelijk. Door trends te combineren met klasssieke details geniet u jarenlang van een stijlvolle garderobe én kunt u trends toepassen. Of u nu een zakelijke gelegenheid heeft of een feest van vrienden of familie? De kleding van Marella vormt de perfecte basis. De kwaliteit en stijl van dit modemerk zorgt ervoor dat uw uitstraling subliem is. Combineer de kledingstukken met een mooie tas van See By Chloe en een mooie pantalon van Cambio of Studio Anneloes voor een weergaloze look. U shopt de kledingstukken van Marella eenvoudig online in onze webshop, maar u bent ook van harte welkom in onze stijlvolle winkel in Gorinchem. Met meer dan 500 exclusieve modemerken voor hem en haar is een nieuwe garderobe samenstellen echt een feestje.