//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//ML Collections

De kleding van ML Collections is ontworpen met oog voor detail. De materialen, pasvormen en kleuren zorgen voor een stijlvolle, modieuze uitstraling en zijn daarom onmisbaar in uw garderobe. Bekijk de collectie ML Collections jurken en ML Collections blazers.

ML Collections online

De bijzondere blazers van dit ML Collections staan internationaal op eenzame hoogte en worden door Van Zuilen met toewijding verkocht. Door de elegante, vrouwelijke belijningen zijn de comfortabele blazers een absolute upgrade van uw kledingcollectie. Materialen, snit en kleur zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat deze blazers een genot zijn om te dragen en natuurlijk om te zien. De uitgesproken ontwerpen zijn moeilijk te weerstaan, de blazers zullen perfect staan bij uw strak gesneden japon, of op uw nieuwe satijnzijden blouse. De buitengewone ontwerpen kunnen de pièce de resistance vormen op uw verder zeer bescheiden look, maar combineren ook verrukkelijk met andere dashing designerkleding. Uw smaak, uw stijl, uw webwinkel. Van Zuilen.

ML Collections Blazers

De jasjes van ML Collections hebben flair. Dergelijk schitterend design zien we bij Van Zuilen niet iedere dag! Door de mooie pasvorm, schitterende materialen en de speciale aandacht voor details ontstijgt de collectie de actuele trends en heeft simpelweg eeuwigheidswaarde. Onze ervaren inkopers zien elk seizoen opnieuw de mooiste creaties bij dit designerlabel ontspruiten en kopen met enthousiasme een schitterende selectie blazers voor u in. Neemt u de tijd om uw keuze te maken uit de vele mooie blazers die Van Zuilen van dit topmerk in huis heeft, een keuze die ML Collections u niet makkelijk heeft gemaakt.

Het label maakt graag gebruik van vrouwelijk, innovatieve stoffen met speciale effecten waardoor elke blazer spectaculair anders is. De jasjes zijn getailleerd maar uiterst draagbaar door een comfortabele snit, iets wat Van Zuilen altijd hoog inschat; je draagt je kleding tenslotte veelal urenlang. De bijzondere afwerking en perfecte pasvorm maken van elke blazer een blikvanger, een must-have voor iedere stijlbewuste vrouw. Het kleurgebruik, de prints en sluitingen zijn keer op keer zeer origineel, het label komt met elke blazer opnieuw verrassend uit de hoek. Voor iedere vrouw die zich met zelfvertrouwen kleedt heeft Van Zuilen de ideale blazer van ML Collections in huis, voor ieder denkbare gelegenheid. Nederlands design met internationale allure.