//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Moschino

Moschino kleding

Vanaf dag één heeft het extravagante Italiaanse label van ontwerper Franco Moschino bekend gestaan om zijn innovatieve, speelse en kleurrijke designs. Of u nu een fashionista bent in de stijl van Moschino, of zo nu en dan voor een bijzondere gelegenheid naar een pronkstuk zoekt, Van Zuilen is u graag van dienst. Of u nu valt voor het typische kleurgebruik van Moschino of voor de fashionable prints en logo’s, in een creatie van dit Italiaanse modehuis steelt u gegarandeerd de show. Het modelabel ontwerpt bijzondere damesmode voor zelfverzekerde vrouwen die hun eigen smaak durven uit te dragen. Iets voor u? De Moschino collectie staat online voor u.

Moschino online

De schitterend gevormde kleding van Moschino staat vanaf haar oprichting onder de invloed van een aantal kunstrichtingen zoals Dada en Pop Art. Zo worden ontwerpen regelmatig luchtig versierd met bijna alledaagse voorwerpen en plastic ornamentjes. Terugkerende prints zijn in het oog springende vredestekens en dierfoto's. De ontwerpen van Moschino zijn speels, eigenzinnig en zeer draagbaar.
De modebewuste vrouw die voor Moschino kiest heeft humor, is niet bang voor aandacht en weet heel goed wat haar staat. Van Zuilen heeft een verrukkelijke selectie gemaakt uit de totaalcollectie van Moschino. Kijkt u vooral eens rond.

Het Italiaans label Moschino verwerkt met veel passie en humor conceptuele kunst in de ontwerpen zodat u altijd verzekerd bent van een buitengewoon patroon, fantasierijke details of eigenzinnige kleuren. Terwijl de kleding toch altijd heel prettig valt en een genot is om te dragen. Van Zuilen kocht voor u de mooi gesneden blazers van dit Milanese modehuis in, die u natuurlijk naar hartenlust kunt matchen met de kleurrijke vrouwelijke rokjes en jurken van Moschino, of juist benut om bijvoorbeeld te contrasteren met een verder streng ogende snit. Of die u lekker nonchalant op een verwassen jeans, sneakers en een eenvoudig topje draagt. Moschinos extraverte stijl is een genot voor het oog en de mooie materialen maken de ontwerpen een genot om te dragen, deze kleding is kunst op zich.