//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Not Your Daugther's Jeans

Not Your Daugters Jeans, of afgekort NYDJ, is een Amerikaans merk opgericht in 2003 in Los Angeles, California. NYDJ is opgericht door vrouwen en alleen gericht op vrouwelijke klanten. Zoals de merknaam al zegt is het merk speciaal gericht op vrouwen die voor een broek niet meer in de kast van hun dochter willen kijken, maar zelf een sportieve, stoere en goed zittende broek of jeans willen hebben. De ontwerpen van het merk hebben zowel een hoog draagcomfort als ook een mooie, chique uitstraling. Het merk is verkrijgbaar in 30 landen, waaronder Nederland, en is een van de bekendste denimmerken in de Verenigde Staten.

Not Your Daughters Jeans broeken

Voor veel vrouwen is een perfecte jeans lastig te vinden. Tegen dit probleem liepen de ontwerpen van NYDJ ook aan, waardoor zij besloten het merk NYDJ op te richten en de perfecte jeans zelf te ontwerpen. Het uitgangspunt was een jeans die past en mooi staat bij alle vrouwen van alle leeftijden en maten. De ontwerpers passen in alle broeken en jeans de zogenaamde Lift Tuck Technology toe. De Lift Tuck Technology zorgt ervoor dat de vrouwen een plattere buik krijgen, de vrouwelijke rondingen aan de achterkant meer tot zijn recht komen en dat de broeken en jeans aan de voorkant toch comfortabel zitten. Hierdoor heeft elk ontwerp een perfecte pasvorm. Vrouwen die een broek of jeans van dit merk dragen lijken minsten één maat slanker.

Not Your Daughters Jeans collectie

Broeken en jeans van NYDJ zijn er vooral in uitvoeringen met een hogere taille om de strakkere buik en vrouwelijke vormen te verwezenlijken. Daarnaast bestaan er tussen de ontwerpen een grote variëteit aan kleuren, wassingen (uiterlijk van de jeans) en stijlen. Zo kun je als vrouwelijke klant bij NYDJ zowel slagen voor een stoere en trendy jeans als ook de perfecte gecoate pantalon vinden.Voor de ontwerpen worden alleen kwalitatief hoogwaardige stoffen gebruikt. Naast de perfecte pasvorm wordt het draagcomfort vergroot door stretch toe toevoegen aan de ontwerpen. Als bijkomend voordeel zijn alle broeken en jeans kreukvrij. NYDJ is voor elke vrouw het perfecte merk.