TERUG
Filter kiezen

Patrizia Pepe

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,7 ( Uitstekend ) | 1400 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Patrizia Pepe voor als u graag de laatste trends op de voet volgt, dan zit u bij het Italiaanse designerlabel Patrizia Pepe meer dan goed. De ‘gran moda’ van dit moderne, glamoureuze merk is soms vrijmoedig en onconventioneel, soms eerder classy maar altijd zeer stijlvol en draagbaar. Bij Van Zuilen Mode kunt u de volgende producten van Patrizia Pepe vinden: Patrizia Pepe jurken, Patrizia Pepe broeken, Patrizia Pepe blouses, Patrizia Pepe blazers, Patrizia Pepe t-shirts en de mooie Patrizia Pepe rokken. Met de kleding van Patrizia Pepe maakt u een overduidelijk fashion statement. Van Zuilen mode heeft voor u een ruime keuze ingekocht, van dit sfpatrizophisticated label hebben we online voor u de pantalons en jurken, maar ook de luxueuze bovenkleding; blouses, T-shirts, vesten en pullovers. Het jonge Italiaanse modemerk gebruikt uitsluitend mooie materialen met een vrouwelijke uitstraling die heerlijk zijn om te dragen, in prachtige kleuren. En altijd volledig on-trend, precies zoals u het graag ziet.

Patrizia Pepe jurken

De geheel eigen stijl van Patrizia Pepe behelst sophisticated, elegante designs met een flinke portie urban, glamour en rock. Van Zuilen mode heeft een grote collectie van Patrizia Pepe t-shirts heeft dit geraffineerde label speciaal in huis voor de modegevoelige jonge vrouw die zich met zelfvertrouwen kleedt, zonder concessies te willen doen aan haar eis dat haar kleding een weldadige draagbaarheid heeft. Bij Patrizia pepe gaan elegantie en vrouwelijkheid hand in hand met vrijmoedige prints en onbesuisde details. De pullovers, jurken en blouses met name hebben veelal de bijzondere details die het label zo aantrekkelijk maken voor de echte fashionistas, de tops en T-shirts zijn vaak voorzien van stijlvolle, urban prints of hebben uitgesproken dessins. Van Zuilen raakt niet snel uitgekeken op de ontwerpen van Patrizia Pepe en meent dat dit ook voor u zal gelden.

Het huis Patrizia Pepe tekent elke collectie opnieuw schitterend vrouwelijke en draagbare jurken en broeken met bijzondere snit en markante details. Het label ontwerpt elk seizoen zowel aansluitende als wijdvallende pantalons zodat u ongeacht de heersende mode altijd uw eigen schwung aan uw uiterlijk kunt blijven geven. Van Zuilen maakt uit al dat moois elk seizoen voor u een selectie zodat u in onze webshop hieruit online uw nieuwe favoriete pantalon kunt kiezen. De dresses van Patrizia Pepe variëren van on-trend jurkjes met hip-and-happening prints voor wie niet bang is om op te vallen, tot stylish jurken in hedendaagse nuances die zowel op een zakenreceptie als tijdens een lunch met vriendinnen gedragen kunnen worden. Als u uw persoonlijke stijl heeft bepaald, is uw nieuwe jurk nog slechts enkele muisklikken verwijderd.