TERUG
Filter kiezen

//Paul & Joe sister

De Paul & Joe Sister modelijn staat voor frisse, jonge mode in aantrekkelijke dessins en kleuren die een hele positieve vibe aan uw garderobe meegeven. Van Zuilen Mode heeft een ruime collectie van dit casual damesmodemerk voor u klaargezet, met eigentijdse prints, een steeds originele snit en materiaalgebruik. De levendige ontwerpen van Paul & Joe Sister nodigen u direct uit om creatieve combinaties uit te proberen. En omdat wij van Paul & Joe Sister online zowel de geweldige jurkjes als charmante blouses, stoere broeken en flatteuze jassen hebben staan kunt u heerlijk kiezen uit dit stijlvolle aanbod. Het eigenzinnige, jonge Paul&Joe Sister label is een tikje meer casual dan een gewone damesmodelijn, iets speelser, het oogt fris en vrolijk: het is jonge damesmode met een opgewekt, open karakter. Van Zuilen Mode is ervan overtuigd dat deze dameskleding ook bij u voor een extra verende tred kan zorgen.

Paul & Joe sister

Zelf roemen de designers van Paul & Joe Sister de speelse vrijheid die het label uitdraagt. De bijzondere tops, gedetailleerde denim collectie en zeer originele jurken worden zonder bezwaar gedragen met luchtige espadrilles of met stoere motorcross-buckle laarsen. De trendy Paul & Joe Sister blouses kunt u aan op een eenvoudige uni rok of onder een über-hip tuinpak. Er zijn geen grenzen aan de mix-and-match mogelijkheden van dit hedendaagse jonge damesmodelabel. Van Zuilen Mode sluit zich van harte aan bij hun visie: Fashion, yet not a victim.

Paul Joe Sister t-shirts vesten broeken en jurken

De shirts, vestjes, broeken en jurken van Paul & Joe Sister herkent u moeiteloos aan de levendige, kleurrijke, aangename stijl, met zo nu een dan een vintage knipoog. Sinds het populaire modemerk Paul & Joe hun Sister-label is gestart is deze dameslijn wereldwijd ongekend snel enorm geliefd geworden. U vindt deze optimistische mode in flagship stores in mondaine oorden als Saint Tropez, Abu Dhabi, Londen en Seoul. En mocht u daar toevallig deze maand niet heen gaan, ook lekker praktisch hier, online bij Van Zuilen Mode.

Onze fout. Misschien bestaat de pagina die u zocht niet meer. Of is hij verplaatst. We helpen u graag om te vinden wat u zoekt. Hieronder kunt u het zoekveld gebruiken.En anders vindt u ongetwijfeld uw weg via het menu hierboven.