TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//RIANI kleding

Het Duitse modelabel RIANI weet Italiaans luchtigheid te combineren met de Duitse hang naar perfectie. Het levendige modemerk  gebruikt uitsluitend eersteklas stoffen zodat  een kledingstuk van RIANI er niet alleen op papier fantastisch uitziet, maar vooral op u. Omdat u er altijd goed uit wilt zien, of u nu met vrienden of met een zakenrelatie heeft afgesproken, overdag of 's avonds.
De stijl van RIANI is niet met een enkele term te omschrijven, net als de meeste vrouwen heeft deze mode verschillende facetten. RIANI is een tikje select, maar nooit verwaand. Het label is stevig geankerd in tradities, maar is zeker niet conservatief. Soms casual met een vleugje chique, soms ronduit glamoureus, maar wel met een onbezorgde ondertoon en verrassende details. Zodat u bij elke stemming en iedere gelegenheid altijd de perfecte RIANI outfit kunt vinden. Online bij Van Zuilen natuurlijk.

RIANI webshop

Bij Van Zuilen vindt u een uitgebreide online collectie RIANI damesmode, van perfect zittende jurkjes en rokken, mooi gesneden shirts en blouses tot modieuze broeken en hippe jasjes. Het stijlvolle modehuis schroomt niet om bijzondere combinaties van stoffen en stijlen in één ontwerp samen te voegen. De veelzijdige designs omvatten zowel een modieus egaal kleurenpalet, als opvallende prints. Binnen onze RIANI collectie treft u smaakvolle beau monde jurken  en casual-chic katoenen jeans in modieuze kleuren, luchtige linnen shirts die u bij werkelijk iedere gelegenheid kunt dragen en originele blazers die uw welgekozen look de juiste final touch geven. Elegant, luxueus en ontworpen om met plezier gedragen te worden.
Alle stoffen worden met zorg gekozen om hun kwaliteit en draagcomfort zodat er niet alleen met texturen en patronen wordt gespeeld om een stijlvolle look te creëren, maar vooral ook om mode voort te brengen die u met liefde draagt. RIANI doet u stralen.

RIANI dameskleding

Er is niets zo eenvoudig als er perfect gekleed uitzien in de creaties van RIANI. Verfijnd, maar niet overdressed. Het is het ideale modelabel voor modebewuste vrouwen die niet in één stijl te vangen zijn. U wilt soms elegant en zacht voor de dag komen, soms casual met een flinke dosis zelfverzekerdheid. De ene gelegenheid vraagt om een geraffineerde blouse, matching pearls en een luxueus paar pumps terwijl u de volgende dag eigentijds trendy shirt  wilt dragen op een volmaakt zittende broek. Allemaal uw stijl, allemaal RIANI. Bij Van Zuilen begrijpen we dit volledig en we hebben dan ook een ruime keuze aan RIANI ontwerpen voor u klaar staan. Zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met shoppen en uw nieuwe look zo snel mogelijk kunt gaan dragen!