TERUG
//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//SET Fashion

SET fashion is moderne en aantrekkelijke kleding. De authentieke ontwerpen van dit jonge modelabel hoort thuis bij elke modebewuste vrouw, daarom kunt u bij ons kiezen uit meerdere artikelen, namelijk: SET blazers, SET rokken of de SET tops

Het moderne damesmodelabel SET ontwerpt premium fashion in een energieke casual look. Van Zuilen Mode heeft van dit authentieke modemerk een ruime collectie eersteklas wanna-haves voor u uitgestald waaruit het goed shoppen is. De stylish blouses, trendy shirts, perfect fit pantalons en urban chic jasjes van SET fashion zijn niet alleen heel stijlvol en progressief maar hebben bovendien een ideale fit zodat u uw nieuwe garderobe ook met veel plezier zult dragen. Van Zuilen Mode ziet met bewondering hoe het elegant-casual modemerk SET steeds de tijdgeest perfect weet te vangen in hun eersteklas ontwerpen. Kijkt u vooral ook zelf.

Fashion van damesmode merk SET 

De damesmode van SET fashion is de mode van levendige wereldsteden, het is geïnspireerd door de informele elegantie van diverse urban stijlen, door kunst, door architectuur en door muziek. Samen met de kwaliteit van de gebruikte materialen en de perfecte afwerking maakt het dat Van Zuilen Mode deze unieke, edgy damesmode met plezier in haar webshop presenteert. De jonge, zelfverzekerde uitstraling van de SET fashion maken hun geheel eigen statement en zijn als complete look te dragen, maar zijn ook een lust om te mixen met wat u al in de kast heeft hangen. Met de bijzondere details van SET Fashion, mooie fit en de gebruikte stoffen in modieuze kleuren wordt u als vanzelf gemotiveerd om unieke combinaties uit te proberen. Het vernieuwende charisma van dit eigentijdse damesmodelabel werkt ronduit aanstekelijk. Van Zuilen Mode probeert u ieder seizoen opnieuw haar multilabel webstore te voorzien van zeer uiteenlopende, actuele modemerken die met elkaar gemeen hebben dat ze in hun collecties niet slechts uiterst stijlvol zijn, maar ook een mooie pasvorm bieden en gebruik maken van een uitstekende kwaliteit stoffen. Benieuwd ook eens Luisa Cerano, Maison Scotch, Ganni of Kyra en Ko om te combineren.