//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Maison Scotch truien en vesten

De kleding van Maison Scotch is bedoeld voor de stoere, hedendaagse vrouw. Kleding met karakter die ontspannen en vrouwelijk oogt. De truien van Maison Scotch zijn niet alleen stoer, maar hebben ook een erg fijne pasvorm. Bekijk ook: Maison Scotch jurken, Maison Scotch jassen en Maison Scotch broeken.

Maison Scotch komt van oorsprong bij het mannenmerk Scotch & Soda vandaan. Scotsch & Soda was een echt mannenmerk tot 2008. Deze kledinglijn werd toen uitgebreid met kleding voor jonge jongens. Daarna nog meer ontwikkeling, door in 2010 een fantastische vrouwenkledinglijn toe te voegen. Vrouwen met een eigenzinnige kledingstijl zullen zich aantrekkelijk voelen in een outfit van Maison Scotch. Elk seizoen wordt deze vrouwenlijn uitgebreid met actuele outfits die op veel manieren te combineren zijn.

Maison Scotch truien

Vrouwen die Maison Scotch willen dragen, hebben Franse allure. Ze zitten vol met tegenstrijdigheden, die tot uiting komt in hun kledingstijl. Vernieuwend en artistiek maar ook stoer en rebels. Ze wil graag haar mooie vormen laten zien die Maison Scotch kleding met de soepel vallende stoffen accentueert. Nooit ordinair, maar wel verleidelijk en gedurfde combinaties, sprekende kleuren en opvallende prints en motieven.

Maison Scotch vesten

De vesten en pullovers die u bij van Zuilen mode kunt aanschaffen zijn allemaal van dit seizoen en helemaal trendy. Herfstkleuren als okergeel, bruin, zwart en diep-oranje zijn verkrijgbaar in een strak maar ook wat wijder model. Kleding die u tot in de wintermaanden kunt doordragen met een mooie blouse of t-shirt er onder. De Maison Scotch diepwarme-oranje trui heeft als grappig aspect, een strikvorm aan het einde van de mouw. Een eigenwijs maar zeer vrouwelijk detail. Ook een opvallende pullover is het losvallende model, in bruin glanzende stof met als detail een ritssluiting aan de voorzijde. Elastische boorden en ronde hals. Een heerlijke pullover die u prima kunt combineren. Bekijk ook de mooie Marc Cain truienLuisa Cerano vesten en Ganni truien

Online Maison Scotch truien bestellen

Van Zuilen Mode heeft een bekende naam op het gebied van merkkleding voor vrouwen. Op simpele wijze, online aan te schaffen. Komt u er niet meer uit of heeft u wat adviezen nodig op het gebied van kledingcombinaties? Dan kunt u contact opnemen met de personal shopper. Deze dame weet alles op het gebied van kleding. Kijk voor meer informatie op de website.