//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Wood Wood Dames

Wood Wood, een modelabel uit Denemarken, maakt mooie en minimalistische basics die niet mogen ontbreken in uw garderobe. De kledingstukken zijn gemakkelijk te combineren met andere merken. Bekijk de collectie Wood Wood jurken, Wood Wood blouses en Wood Wood blazers

Houdt u voor uw kleding van een combinatie van artistiek met sportief? Dan past de kleding van Wood Wood goed bij u. Het modelabel werd in 2002 in Denemarken opgericht door Karl-Oskar Olsen en Brian SS Jensen. Zij werden in hun jeugd geïnspireerd door de streetwear en graffiti die ze om zich heen zagen en laten dit nu terugkomen in hun ontwerpen. De collectie kenmerkt zich door essentiële lijnen en kleuren die elkaar aanvullen, soms aangevuld met wat speelse details of teksten. De subtiele combinatie van luxe mode, sport en streetwear met een jeugdige, urban uitstraling geeft een eigentijdse kledingcollectie.

Wood Wood Copenhagen

Wood Wood is een merk dat niet alleen bekend wil staan als kledingmerk. Ze willen dat hun kleding een levensstijl belichaamt en zij weten dat ze dit niet in hun eentje kunnen. Daarom werken zij veel samen met andere bekende merken om kleding passend bij een moderne, stadse subcultuur te maken. Omdat ze veel en intensief samenwerken met andere merken, creëren ze een wisselwerking om samen nog meer aparte kleding te maken en zo een compleet modebeeld te vormen. 

Wood Wood kleding kopen

Kleding die zo vanzelfsprekend bij u past dat het lijkt of ze altijd al in uw garderobe zaten. Dat is het idee van de kleding van Wood Wood. Over elk kledingstuk wordt nagedacht om het net iets anders te brengen en dat is ook te zien aan toevoegingen van details en speelse teksten. Zoekt u kleding die uw persoonlijkheid perfect ondersteunt en die past bij een bruisend stadsleven? Dan zit u met Wood Wood altijd goed. 

Van Zuilen Mode heeft van zowel de dames- als herencollectie van Wood Wood een ruime selectie in het assortiment opgenomen. Zoekt u naar originele streetwear die elementair maar origineel is? Dan vindt u bij de collectie van Wood Wood mooie kledingstukken die passen bij deze stijl. Bekijk daarnaast ook de kelding van trendy merken zoals Fabienne Chapot, Marc Cain Sports en Uno Due