//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix nemen u mee op een fantastische reis in de damesmode wereld om prachtige combinaties van juwelen te ontdekken. Katrin Wouters en Karen Hendrix zijn sieraad ontwerpers. Als vrienden en zakenpartners voor ongeveer dertig jaar, ontdekten zij elkaars werk tijdens hun studie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Ze begonnen samen gewaagde collecties te vervaardigen die voortvloeien uit emotionele bedrevenheid en vindingrijkheid. Hier geldt nog steeds: vakmanschap is meesterschap.

Wouters & Hendrix sieraden

De mooie creaties van sieraden leverden Katrin en Karen internationale erkenning. Voorbeelden van hun juwelen zijn bijvoorbeeld een verfijnde halsketting met een uniek ontwerp van asymmetrische gegraveerde bladeren. Of een schitterende halsketting met een prachtige bloemen ontwerp bedekt met halfedelstenen, dus een excentrieke sieraad dat bij iedere modieuze vrouw past. Wouters & Hendrix hebben een kenmerkende stijl en tijdloze kwaliteit. Wouters & Hendrix sieraden neigen naar het eclectische en zijn daarom uniek. Handgemaakt juwelen met sterling zilver en geaccentueerd met een mooie parelmoer bijvoorbeeld. Een combinatie die zorgt voor een zeer chique en verfijnde uitstraling die goed past bij avondkleding of formele gelegenheden. Wouters & Hendrix sieraden kunnen zelfs worden gedragen in een zakelijke omgeving. Met de juiste kleding erbij staat u er goed bij. De meeste sieraden zijn gemaakt van sterling zilver of verguld of verzilverd en afgemaakt met halfedelstenen.

Wouters & Hendrix collectie

U kunt kiezen uit Wouters & Hendrix armbanden, halskettingen, oorbellen of een ring, vakkundig verguld of verzilverd en beschikbaar online bij van Zuilenmode. De ingelegde stenen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De sieraden gemaakt door Wouters & Hendrix neigen naar een uitgekiend en avontuurlijke manier van ontwerpen. Veel van hun juwelen lijken soms dwaas of zelfs uitdagend. Voor de modebewuste vrouw een keur aan elegante en romantisch sieraden nu gemakkelijk te bestellen bij van Zuilenmode. U heeft bij ons een grote keuze aan sportieve kledij die u kunt combineren met de extravagante Wouters & Hendrix sieraden. We helpen u graag daarmee.