//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Adidas Original damesschoenen

Het merk Adidas zal u niet onbekend zijn. Behalve schoenen biedt dit merk ook een sportieve kledinglijn. Een mooi merk voor een betaalbare prijs. Dit geldt zeker ook voor de Adidas Original damesschoenen! Behalve een mooie uitstraling is comfort zeker gegarandeerd. Duurzame schoenen voor een wat sportievere of casual look. Deze mogen zeker niet ontbreken in uw schoenencollectie!

Adidas Originals schoenen

Uiteraard vinden we Adidas Original damesschoenen in verschillende modellen terug. Ook op het gebied van kleurschakeringen is de keuze groot. Niet alleen zwart en wit is verkrijgbaar maar ook (onder andere) blauw, roze, groen of een mengeling van allerlei kleuren. Als voorbeeld noemen we de Adidas Orgininals Stan Smith W schoenen. Met deze casual sneaker steelt u gegarandeerd de show! Deze moderne schoen biedt een explosie van prachtige kleuren. Ook de Adidas Originals Zx Flux W is een kleurrijk model. Deze oogt net wat sportiever als de Stan Smith W. Als u op onderzoek uitgaat zult u merken dat er een ruim aanbod aan damesschoenen terug te vinden is. Deze schoenen maken u casual look helemaal af.

Adidas Original sneakers

Uiteraard zijn er ook modellen terug te vinden waarmee comfortabel gesport kan worden. Als voorbeeld noemen we de Adidas Originals Nmd_R2 W. Deze fijne schoen heeft de ideale pasvorm om flink wat oefeningen te doen in de sportschool. Behalve dit komt u er ook nog eens modern mee voor de dag. Ook de Adidas Originals Gazelle og W is een zeer fijne schoen om flink mee te bewegen. Het soepele leer past zich perfect aan aan uw bewegingen. Het fijne is dat deze schoen ook niet misstaat onder een leuke jeans. Twee vliegen in één klap dus. Kortom, veel keuze, mooie modellen en fijne schoenen. Het merk Adidas mag zeker niet ontbreken bij de modebewuste vrouw!