//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Asics damesschoenen

Wanneer u het merk Asics voorbij ziet komen, zult u vrijwel direct aan sportschoenen denken, maar toch is het merk veel meer dan dat. Natuurlijk is het een bekend sportmerk, maar de schoenen van Asics worden ook gewoon in het dagelijkse leven gedragen. Asics staat bekend om zijn comfortabele, opvallende en modieuze schoenen. In het jaar 1949 werd het merk in Japan opgericht door Mr Kihachiro Onitsuka. Toentertijd had het de naam Onitsuka Tiger en werden er alleen basketbalschoenen geproduceerd. Door de jaren heen is het assortiment steeds meer uitgebreid en in de jaren 70 fuseerde Onitsuka Tiger met GTO Sports Nets & Sportswear. Het merk Asics was toen geboren.

Asics schoenen

Asics is een populair merk als het gaat om hardloopschoenen, maar ook bij andere sporten ziet u het merk steeds vaker voorbij komen. Onder andere bij sporten als rugby, fitness en tennis. Daarnaast worden de schoenen ook steeds meer gedragen in het dagelijkse leven. Vrouwen dragen ze bijvoorbeeld tijdens een normale werkdag of tijdens een dagje shoppen. Het assortiment is zeer gevarieerd. De sneakers zijn verkrijgbaar in diverse maten, modellen en kleuren. Gaat u voor de kleur zwart, blauw, rood of toch groen? Het kan allemaal.

Asics combineren

Het leuke van Asics is dat de schoenen uw voeten enorm veel steun bieden én er ook nog eens heel hip uitzien! Draag de schoenen wanneer u een rondje hard gaat lopen, een potje gaat tennissen of wanneer u er hip uit wilt zien op het werk. Bent u een sneakerfan? Dan kan vandaag de dag een paar Asics echt niet meer ontbreken in uw schoenencollectie. De Asics Gel-Lyte 3 is een veel verkocht model en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Combineer een paar Asics onder uw spijkerbroek met een leuk shirtje, of combineer het met een leuk jurkje en een lang vest. Zo bent u klaar voor de dag en uw voeten ook!