damesschoenen
 
( 0 artikelen )

Catarina Martins damesschoenen

Het merk Catarina Martins is Portugees opgericht in 2003 door de modeontwerper Paulo Martins en vernoemd naar zijn dochter . Het merk is in bijna 15 jaar uitgegroeid tot een bekend modemerk met een eigen unieke uitstraling. De schoenen worden allemaal vervaardigd in het noorden van Portugal. Alle toeleveranciers en producenten die worden gebruikt voor het vervaardigen van de schoenen komen uit deze regio. Hierdoor draagt elke schoen het label: ‘Shoes made in region of Oporto’.

Catarina Martins schoenen

De slogan van het bedrijf: ‘life is too short to take a nap’ laat zien waar het merk voor staat. Het merk symboliseert continue vernieuwing, oog voor detail en het doorlopend aanpassen van de ontwerpen aan de heersende modetrends. De schoenen hebben een frisse maar tegelijk ook vintage look door het geschuurde leer of het gepoetste suède. Zo lijkt het of de schoenen al hele avonturen hebben beleefd. Er worden authentieke en duurzame materialen gebruikt, het leer wordt met de hand geverfd en gewassen, waardoor een hoge kwaliteit design schoenen wordt gemaakt dat voldoet aan de eisen van de hedendaagse klant. Het merk staat garant voor draagcomfort waardoor je de schoenen de hele dag wilt dragen.

Catarina Martins Laarzen & boots

Het merk toont eenvoud maar kan soms ook opvallend sportief uit de hoek komen. Elke ontwerp is een uniek combinatie van vormen en kleuren met een speels randje waardoor de schoenen er altijd tussenuit springen. De schoenen kunnen het beste omschreven worden als een creatieve collectie met een sterk eigen karakter en identiteit, handgemaakt, stoer en hip. Voor elk seizoen beschikt het merk over een uitgebreide collectie met een grote diversiteit aan ontwerpen. Naast de bekende boots heeft het merk ook laarzen, enkellaarzen, ankle boots, biker boots, western boots, cowboy boots en enklebooties. Met de puntige neus, houten hak en de sieraden passen deze schoenen helemaal bij een hippe look. Catarina Martins staat garant voor stoere en vrouwelijke schoenen, boots en laarzen. Kortom, je koopt altijd een uniek paar schoenen!