damesschoenen
 
( 3 artikelen )

Clarks Original damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
3 artikelen

Clarks originals is het populaire schoenenmerk dat uw outfit gegarandeerd een boost geeft. Het merk bestaat al sinds 1825 en vanaf dat moment is het ook direct, als eerste Engelse onderneming, schoenen gaan produceren. Het eerste model was een slipper en werd gemaakt door de broers Cyrus en James Clark. De eigenaren reizen de hele wereld rond en worden op die manier geïnspireerd voor hun collectie. Dat is dan ook terug te zien in de diverse modellen. Succes na succes wordt het bedrijf steeds groter en op dit moment wordt het merk al verkocht in maar liefst 35 verschillende landen.

Clarks Originals schoenen

Wat de schoenen kenmerkt? Alle schoenen van Clarks zijn gemaakt van suède leer dat gemaakt is van kwalitatief goede huiden. Daarnaast worden de kenmerkende zolen van crêpe gemaakt van de Para Rubber Tree. Dat zegt u waarschijnlijk niets, maar het grote voordeel is dat de zolen daardoor waterafstotend zijn en zeer fijn lopen. Het voelt alsof u op wolkjes loopt. En tot slot is er voor iedere voet een passend model te vinden, aangezien de schoenen verkrijgbaar zijn in halve maten en in diverse breedtes.

Clarks Originals sneakers

De Desert Boot, wie kent ze niet? Het is toch wel één van de bekendste modellen van Clarks originals. De Desert Boot is al gemaakt in 1950 maar tot op de dag van vandaag dus nog steeds veel verkocht. Het model is geïnspireerd op de laarzen van officieren uit het Engelse leger die in die tijd gedragen werden. Andere bekende modellen van het modemerk zijn de Wallabee en de Desert Trek. De schoenen zijn eigenlijk te dragen onder iedere outfit. Draag ze bijvoorbeeld onder een jeans waarbij u de pijpen een stukje oprolt of draag ze onder een zwarte skinny zodat uw Clarks lekker opvallen. En of het nou zomer, winter, lente of herfst is, voor ieder jaargetij heeft Clarks een bijpassende schoen in het assortiment zitten.