//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Cruyff Classics damesschoenen

Cruyff Classics damesschoenen zijn momenteel de meest trendy schoenen van het land. Niet alleen zijn deze schoenen modebewust en betaalbaar, ze geven ook een zekere allure door de connectie met de legendarische Nederlandse voetballer Johan Cruyff. De schoenen zijn onverdeeld in drie varianten met ieder hun eigen doelgroep. Bij Van Zuilen Mode vind je de Cruyff Classics Lux, de Cruyff Classics Iconic en de Cruyff Classics Turn.

Cruyff Classics Lux

Deze unieke pareltjes zijn bedoeld voor een speciale gelegenheid. Deze eloquente damesbooties zijn ideaal voor een jubileum of brunch of een zakelijke afspraak. Deze schoenen hebben een plat patroon op een verstevigd katoenen profiel. Hierdoor zijn de schoenen uiterst comfortabel wat het belangrijkste aspect is van Cruyff Classics.

Cruyff Classics Iconic

De Iconicvariant volgt het patroon van de Lux. Ze verschild echter in haar vorm en kleur. Deze variant komt met sierlijke kleurpatronen die over de hele schoen zijn verspreid. Daardoor stelen deze schoenen overal de show. Zowel op het personeelsfeest als in de clubs. Ook het comfort van deze schoenen zijn geoptimaliseerd door de experts van Cruyff Classics.

Cruyff Classics Turn

De Cruyff Classics Turn is bedoeld voor de sportieve modebewuste vrouw. Deze schoenen zijn het hart van de Cruyff Classics damesschoenen. Tijdens de fabricatie van deze sportschoenen is nadrukkelijk aandacht gegeven aan het comfort , de rekbaarheid en de soepelheid. Cruyff Classics is opgericht met de steun van sportexperts en sporters. Deze schoenen zijn specifiek gemaakt voor de vrouwelijke sporter en zorgt ervoor dat niks haar kan tegenhouden op weg naar succes. Door hun comfort zijn deze schoenen ook zeer geschikt om te gebruiken in het dagelijkse leven door het twee in één principe dat Cruyff Classics damesschoenen hanteert. Ze komen niet alleen in sneakervariant maar ook als Plainrunner en Rapid voor alledaagse aangelegenheden. Kortom,deze schoenen zijn een must have voor de moderne modebewuste vrouw