//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Fiamme damesschoenen

Fiamme is een vrij nieuw merk. Sinds 2015 bestaat dit merk. Fiamme is opgericht in Antwerpen door de ontwerper Elisa Mol. De oprichter van dit merk heeft design gestudeerd in Florence. Hier heeft ze veel geleerd van Italiaanse mode. Deze Italiaanse kenmerken en invloed zie je dan ook terug in de schoenen van Fiamme. De schoenen zijn namelijk erg casual. Zo is er een groot aanbod aan casual sneakers die zijn voorzien van zeer mooie fashionable details. Alle schoenen van dit merk zijn dan ook echte eyecatchers te noemen. Dit merk gebruikt Italië als echte inspiratie voor het comfort van de schoenen. De schoenen moeten dan ook heerlijk zitten. Daarom worden de exemplaar ook van een zeer comfort leer gemaakt. De dames schoenen bevatten een echte flair en een prachtige elegantie.

Fiamme schoenen

Vlammen komen veel terug in dit merk. Op de achterkanten van de schoenen van dit merk vind je dan ook vlammen. Deze zijn vaak vrij opvallend aanwezig. Wanneer u dit niet zo fijn vind kunt u ook voor een wat subtielere uitvoering kiezen waarbij deze vlammen minder snel zullen opvallen. De basis kleuren van de damesschoenen van Fiamme zijn zeer subtiel en daardoor kunt u de producten combineren met erg veel verschillende outfits.

Fiamme sneakers

Fiamme heeft een zeer groot aanbod aan damesschoenen in zeer subtiele kleuren. Deze kunt u combineren in bijvoorbeeld een elegante outfit maar ook in een casual outfit zijn de schoenen van Fiamme goed te combineren. De sneakers zijn dan ook erg praktisch en goed om te gebruiken voor een city trip of bijvoorbeeld voor een middagje shoppen. Op de website van vanzuilen mode kunt u altijd kiezen uit het grootste aanbod van dames sneakers van het merk Fiamme. Deze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de velvet die gemaakt is van een prachtige kwaliteit van stof. Kie