//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Fratelli Rossetti damesschoenen

Fratelli Rossetti damesschoenen Fratelli Rossetti is een schoenenmerk dat al bestaat sinds 1953. Het bedrijf is opgericht in 1953 en sindsdien heeft dit merk al erg veel luxe schoenen gemaakt. Het bedrijf is opgericht door twee broers vlakbij Milaan.

Fratelli Rossettischoenen

De schoenen van dit merk hebben een zeer stijlvolle look en zijn dan ook bij mannen en vrouwen zeer geliefd. De schoenen zijn stijlvol en elegant en ook voorzien van een zeer hoge kwaliteit. De schoenen hebben een prachtig uiterlijk waardoor ze al van een grote afstand meteen opvallen. Verder kunt u op het moment dat u de schoenen aandoet al meteen voelen hoe goed de kwaliteit is. Voor schoenen is het merk van Fratelli Rossetti dan ook het beste soort leer dat gebruikt word voor zowel de binnen als de buiten zijde. Verder is de pasvorm van deze schoenen perfect en ook het comfort van deze fraaie schoenen is erg goed.

Fratelli Rossetti collectie

Voor vrouwen is er een groot aanbod aan verschillende soorten klassieke veter schoenen en ook instappers. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een mooi paar laarzen om te combineren met bijvoorbeeld een mooie jurk dan zit u bij het merk van Fratelli Rossetti op de goede plek. In de warme zomer maanden kan een mooie enkel sandaal zeker weten niet ontbreken. De kleuren zijn dan ook vaak veel gedekt en dus ziet u veel zwart en bruin. Daarnaast is ook de donkerblauw typerend voor dit merk. Op de website van Van Zuilen Mode kunt u kiezen uit verschillende soorten damesschoenen. Deze zijn altijd afgewerkt met de beste kwaliteit. Wanneer u op een bepaald product van dit merk klikt kunt u zien waar het product van is gemaakt. Zo kunt u kiezen voor een prachtige schoen van leer, maar ook zijn er veel meer andere details. Alle schoenen hebben een zeer goede kwaliteit en ook een lange levensduur.