Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Gabor damesschoenen

( 30 artikelen )

Gabor damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
30 artikelen
Toon 24 artikelen

De Gabor Schoenen zijn voor veel vrouwen een geliefd product. Zij lopen graag op deze schoenen omdat ze mooi, comfortabel en sexy zijn. Voor veel doeleinden zijn ze geschikt en u heeft er zowel de klassieke schoenen maar ook de heel moderne.

Gabor schoenen

AG is een fabrikant van schoenen. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland waarbij het hoofdkantoor in Rosenheim staat. De naamloze vennootschap is nog steeds het volledige eigendom van de familie. Het bedrijf, wat door Jochem Gabor in 1949 is opgericht in Barmstedt bij Hamburg, is uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd schoenenbedrijf. Gabor is nu zelfs een van de grootste schoenfabrikanten van Europa. Het bedrijf is ook camil active schoenen sinds 2001 licentiehouder van het merk. De Camel Active schoenen staan bekend om de geweldige afwerking en het fijne comfort om er mee te lopen. Tegenwoordig heeft de firma meer dan 3000 werknemer en dat verdeeld over de bekende locaties in Europa. De omzet bedraagt jaarlijks ruim 396 miljoen euro. Dat is in 2013 gemeten. Om met de tijd mee te kunnen gaan, besteedt de firma jaarlijks 6 miljoen euro aan ontwikkeling van nieuwe modellen. De productie van de schoenen bedraagt 32.000 paren per dag. Er zijn van de schoenen van Gabor meer dan 5000 dealers. In Duitsland is dat ruim 2000 en in het buitenland meer dan 3000. Jaarlijks heeft men een omzet van ruim 8 miljoen paar schoenen. Omdat alle klanten zo tevreden zijn over de gekochte schoenen en de goede service die wordt verleend, zullen zij, die eenmaal deze schoenen gekocht hebben, zeker dit merk van de schoenen meer aanschaffen.

Gabor schoenen van uitstekende kwaliteit

Het bedrijf was vooral beroemd voor de productie van de schoenen voor vrouwen. Dat was en is door de geweldige kwaliteit van de schoenen. Nu zijn ook de Gabor herenschoenen, handtassen en schoenen zorg. Rollingsoft, onder het merk van Gabor, die goed verkocht worden. Tegenwoordig worden er ook steeds meer kinderschoenen van het merk Gabor verkocht. De schoenen, die een afgeronde zool hebben, wordt ook verkocht. Zij dienen om te voorkomen dat er een pijnlijk rug ontstaat. Het merk Gabor is een zeer gewild merk.