Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Hassia damesschoenen

( 44 artikelen )

Hassia damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
44 artikelen
Toon 24 artikelen

Hassia damesschoenen zijn schoenen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het motto van Hassia is dan ook: "meesterwerken in kwaliteit en pasvorm" en de slogan "Past goed van binnen, oogt goed van buiten!" is nog steeds passend voor het Duitse merk schoenen.

Hassia schoenen

De schoenfabriek werd opgericht in 1884 door Wallerstein & Liebmann. Zij werden snel bekend door hun innovatieve en vernieuwende ideeën. In 1890 produceerde dit moederbedrijf van Hassia als eerste zijn schoenen mechanisch. Vanaf 1949 zijn ze zich gaan specialiseren in damesschoenen die van zeer hoge kwaliteit zijn en erg comfortabel zitten. Vanaf 1998 zijn Hassia schoenen onderdeel van de Lorenz Shoe Group.

Hassia hoogwaardige kwaliteit schoenen

De schoenen zijn zeer comfortabel door de speciale pasvorm en van hoge kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van het allerbeste leer of suèdeleer, die zacht en luxueus is. Ook de voering is volledig van leer gemaakt en ze beschikken over een uitneembaar voetbed, wat als voordeel heeft dat er in de schoenen ook steunzolen of therapiezolen geplaatst kunnen worden. Hassia heeft verschillende wijdtematen zonder dat dit te zien is aan de buitenkant. Hierdoor krijgt de voet de juiste ondersteuning.

Hassia sneakers

De collectie schoenen van Hassia is zeer uitgebreid. Het zijn naast zeer comfortabele schoenen ook modieuze schoenen die meegaan met de laatste trends. De inspiratie van de modellen zijn internationaal. De schoenen zijn er zowel in klassieke als moderne modellen en uitvoeringen. Net als de kleuren. Er zijn verschillende designs mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een reptiel print of gatenpatroon, maar er zijn ook eenvoudige designs. Hassia heeft een ruime collectie van schoenen, zoals onder andere veterschoenen, pumps, instappers, ballerina's, enkellaarzen, booties, korte laarzen en hoge laarzen met elk de unieke en hoogwaardige kwaliteit waar Hassia voor staat. Let erop dat er voor de schoenen de juiste producten voor de verzorging wordt gebruikt. Hierdoor gaan de schoenen lang mee en blijven ze erg mooi.