//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Hogan Rebel damesschoenen

Hogan sneakers

Hogan ontwerpt en verkoopt schoenen, waaronder de bekende sneakers, voor de modebewuste vrouw die stijlvol voor de dag wil komen, maar ook waarde hecht aan enig comfort. Hogan sluit hierbij aan bij hedendaagse trends en vertelt graag unieke ontwerpen voor u naar veelzijdige collecties. Hierdoor krijgt iedere product een uniek karakter die uw outfit naar een ander level tilt. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de speciale Hogan Rebel collectie waar regelmatig wordt samengewerkt met topontwerpers uit het exclusieve segment . Deze collecties bestaan uit exclusieve sneakers, ontworpen vanuit de stijl filosie van de samenwerkende partij. Daarnaast staat Hogan ook bekend om zijn uitgebreide tassen collectie, waardoor er bij iedere sneaker en bijpassende tas te vinden is.

Hogan online

Hogan staat voor casual met een luxueuze, elegante twist. Deze kernwaarden ziet u dan ook veelal terugkomen in de collecties. Daarnaast hecht het merk, net als de andere merken binnen de TOD’s groep waar Hogan deel van uitmaakt, enorm veel waarde aan kwaliteit en innovatie. Iets waar Van Zuilen Mode zichzelf absoluut in kan vinden en daarom vindt u in de webshop prachtige Hogan sneakers, Hogan tassen en Hogan accessoires die voldoen aan de trends van dit seizoen.

Hogan sneakers

Hogen bracht in 1986 zijn eerste sneaker uit en is nu vandaag de dag uitgegroeid tot een internationaal modemerk dat schoenen, tassen en accessoires verkoopt in talloze verkooppunten over de hele wereld. Hogan is niet meer weg te denken uit de exclusievere winkelstraten en lanceert jaarlijkse heel wat trendy artikelen waar de hedendaagse vrouw, man of kind stijlvol, modebewust en comfortabel mee voor de dag kan komen. Bij de producten van dit merk kunt u ervan uit gaan dat het zowel met de kwaliteit als met de stijl meer dan goed ziet. Niet voor niets biedt Van Zuilen een uitgebreide keuze aan Hogan in de webshop aan u aan!