Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Hogan damesschoenen

( 25 artikelen )

Hogan damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
25 artikelen
Toon 24 artikelen

Hogan is een prachtig merk voor schoenen. Het merk is opgericht in 1986 en het merk begon als een echt sneaker merk. Het merk hogan is een onderdeel van het merk Tods en daardoor hebben de producten van Hogan ook een prachtige kwaliteit. Het aanbod aan verschillende producten van dit merk is ontzetten groot.

Hogan schoenen

Het Italiaanse merk maakt dan ook schoenen die perfect zitten om de voeten. Daarnaast heeft het merk ook veel luxe accessoires. De producten van het merk stralen altijd een goede style en een echt vakmanschap uit. Dit komt doordat alle producten worden gemaakt met de beste leersoorten. Deze leer soorten worden altijd goed uitgezocht en alle producten worden dan ook met de hand gemaakt. Dit merk heeft veel prachtige mocassin schoenen die dan ook de echte klassiekers van dit merk zijn. Sinds 1920 bestaat dit familie bedrijf. Doordat het bedrijf groeide is er ook voor gekozen om Hogan op te richten. Dit is dan ook een sister brand van Tods en de producten van Hogan worden ook in dezelfde fabriek en op dezelfde manier gemaakt. Alle schoenen hebben dus een prachtig comfort. Daarnaast word er altijd goed rekening gehouden met de laatste mode trends en daardoor zult u altijd een comfort en prachtige schoen krijgen.

Hogan sneakers

Het merk Hogan staat bekend vanwege een groot aanbod van sneakers en sandalen. Dit merk heeft dan ook vooral voor dames veel verschillende sneakers die het hele jaar door te dragen zijn. Combineer ze bijvoorbeeld met een mooie jurk, een mooie blouse of ga bijvoorbeeld voor een wat stoerdere outfit. De Hogan Rebel in de kleur zwart is gemaakt van het speciale nubuck materiaal wat een zeer goede kwaliteit aan de schoen meegeeft. Op de website kunt u kiezen uit meer soorten sneakers met mooie en elegante kleuren. Kies hierbij voor een maat en kleur die u fijn vind.