damesschoenen
 
( 0 artikelen )

Kanna damesschoenen

Kanna schoenen zijn schoenen die staan voor ontspanning en rust. Dit komt door het gebruik van bepaalde materialen zoals jutte in combinatie met het ontwerp en model van de schoenen. De zon en het licht zijn de basis voor de mooie en zuidelijke inspiratie van de schoenen.

Kanna schoenen

In 1985 besloten de Spaanse broers Juan en Tomas de la Cerda een schoenenfabriek op te richten. Ze wilden zich voornamelijk op de juten schoenen concentreren. Het lukte de broers om de schoenen te ontwerpen en fabriceren en deze op de markt te brengen. Met merk Kanna is hier ontstaan. De fabriek staat in in de regio La Encarnacion, waar er volop natuur aanwezig is. In deze streek wordt er veel gebruik gemaakt van juten om hiermee producten te produceren en veel producten worden nog met de hand gemaakt. Er worden in dat gebied ook veel geschiedkundige vindingen gedaan.

Kanna Pumps & espadrilles

De schoenen van Kanna komen uit het zuiden van Spanje. Het merk heeft een filosofie en dat is comfort, natuur en materialen van hoogwaardige kwaliteit samenbrengen tot een mooi paar schoenen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van juten, rubber, leer, textiel en suède. De schoenen zijn in meerdere kleuren en materialen te koop. Van sportief tot chique en van klassiek tot modern. De schoenen zijn in meer dan veertig landen te koop, waaruit blijkt dat Kanna schoenen zeer gewild en geliefd zijn. Kanna schoenen zijn er voor de modebewuste vrouw die weet wat ze wilt. Ze zijn naast modieus ook prettig om te dragen, want comfort staat hoog in het vaandel. De schoenen passen bij iedere stijl en gelegenheid. Op deze manier kan elke vrouw ongeacht haar stijl altijd de juiste schoen vinden in de Kanna collectie.