//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Karma of Charme damesschoenen

Karma of Charme schoenen

Kleurrijke laarzen, schoenen met verschillende Bohemian prints, pailletten en diverse borduursels. De collectie schoenen van Karma of Charme is veelzijdig en vol uitbundige kleuren en details.

Karma of Charme laarzen en enkellaarzen met diverse prints

Hoge laarzen en enkellaarzen met franjes en bohemian prints zijn kenmerkend voor Karma of Charme. De eerste ontwerpen voor de Karma laarzen zijn gebaseerd op de traditionele moccasin boots van de oorspronkelijke Amerikanen. Ook op Ibiza zijn deze prints helemaal hip. U kunt de laarzen in verschillende kleuren krijgen, zoals donkerbruin, lichtbruin, geel, roze en blauw.

Uitgebreid assortiment

In de collectie van Karma of Charme vindt u veel laarzen met franjes aan de boven- en zijkant van de laars. Daarnaast zijn er halflange laarzen met panterprint en heeft Karma of Charme een ruim aanbod aan laarzen met studs. Ook hebben sommige laarzen grove veters die over de hele laars lopen. De schoenen zijn zowel in de lente en zomer als in de herfst en winter erg geschikt om te dragen. Wanneer het lekker weer is, kunt u de laarzen onder een korte broek dragen voor een echte hippie look. In de winter zijn de schoenen erg comfortabel omdat ze hoog zijn en daardoor de warmte vasthouden.

Italiaans topmerk

Het merk Karma of Charme is een Italiaanse topmerk met een uniek Bohemian stijl. Elk paar laarzen is gemaakt met veel aandacht en passie. Karma of Charme staat voor vakmanschap en exclusiviteit. Het Italiaanse merk begon als een kleine familiebedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. De laarzen worden gemaakt door echte Italiaanse vakmensen in het dorpje Civitanova dat aan de kust ligt. De laarzen zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt door de beste en meest zorgvuldige mensen. Karma of Charme is hip en origineel en biedt laarzen die lang meegaan en er heel mooi uitzien.