Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Kennel und Schmenger damesschoenen

( 4 artikelen )

Kennel und Schmenger damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
4 artikelen

Kennel & Schmenger sinds 1918

Kennel & Schmenger is een Duitse schoenen fabrikant die al bijna 100 jaar kwalitatief hoogstaande, stijlvolle schoenen produceert. Opgericht door Fritz Kennel in 1918, waarna het leiderschap in 1950 overgenomen werd door August Albert Schmenger. Momenteel wordt het bedrijf geleid door Andreas Klautzsch, die de rol van CEO en creatief ontwerper vervuld. Onder leiding van Klautzsch werd het bedrijf nieuw leven ingeblazen met een vernieuwende lijn, die u vandaag de dag modieuze schoenen in het hoge segment aanbiedt.

Kennel & Schmenger vakmanschap uit Duitsland

Alle schoenen komen tot op de dag van vandaag nog steeds uit Pirmasens, Duitsland. Dit maakt Kennel & Schmenger een van de laatste schoenfabrikanten die met plaatselijk vakmanschap schoenen in Duitsland produceert. Het besluit om de fabriek in Duitsland te houden is gedeeltelijk af te leiden van de slogan “Keep your focus on the details”, door de fabriek in Duitsland te hebben kan er constant op de kwaliteit en details gelet worden, die de schoenen van Kennel & Schmenger uitstralen.

Kennel & Schmenger online webshop

Kennel & Schmenger heeft een ruim aanbod aan schoenen voor modebewuste vrouwen. Zij bieden zowel hakken aan voor een diner met vriendinnen als sneakers voor “casual Friday” op werk of een wandeling op zondag middag. Echter kunt u met de schoenen van Kennel & Schmenger ook prima uit de voeten in de winter met een ruim aanbod van boots en booties om stijlvol de koude en natte winter door te komen. Daarnaast heeft Kennel & Schmenger ook een ruime selectie aan sandalen voor wanneer de zon weer tevoorschijn komt en het tijd is om het strand onveilig te maken. Wat alle schoenen van Kennel & Schmenger gemeen hebben is hoogstaande kwaliteit, stijl en een premium image, waar u zeker mee voor de dag kan komen bij uw vriendinnen!