Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Lilian schoenen damesschoenen

( 1 artikelen )

Lilian schoenen damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
1 artikelen

Lilian is een Italiaans merk, opgericht door Filippo Sgariglia en zijn vrouw Lilian. Het merk is ontstaan in 1973. Alle schoenen van Lilian worden met de hand gemaakt in de kleine fabriek in de Italiaanse provincie De Marche. Het ontwerp- en productieproces vinden in zijn geheel op Italiaanse bodem plaats waardoor de ontwerpen het predicaat dragen: 100% Made in Italy. Tegenwoordig zijn er ruim dertig mensen werkzaam in en buiten de fabriek als (thuis)naaisters. Veel medewerkers van het bedrijf zijn familieleden van de oprichters.

Lilian schoenen

Het merk ontwerpt modieuze damesschoenen speciaal gericht op de Noord-Europese vrouwelijke klanten. Zo worden de voeten van Noord-Europese vrouwen gebruikt om de leesten van de schoenen te maken. Een leest is een in grote lijnen gemaakte vorm van de voet van bijvoorbeeld kunststof, die gebruikt wordt bij de productie van de schoenen. Doordat vrouwen uit Noord Europa vaak brede(re) voeten hebben worden de schoenen niet verkocht in landen waar vrouwen smalle voeten hebben. Doordat alles met de hand wordt gemaakt, zijn de ontwerpen met uiterste precisie en vakmanschap geproduceerd. Naast de schoenen worden ook bijbehorende accessoires in de collectie aangeboden, zoals bijpassende tassen en/of riemen. De schoenen worden gekenmerkt door een goede pasvorm. Zo biedt het merk Lilian van alle schoenen hele en halve maten aan. Daarnaast worden alle schoenen geproduceerd in de maten 35 tot en met 42. Voor sommige modellen bestaan zelfs schoenen tot en met maat 44. Hierdoor is er voor elke klant een geschikte en goed passende schoen in de collectie. Doordat Lilian een goed ontwerp combineert met een goede pasvorm is het zelfs mogelijk om een hele dag op hakken te lopen zonder last te krijgen van uw voeten.

Lilian laarzen en pumps

Damesschoenen van Lilian stralen stijl en elegantie uit. Bij de ontwerpen wordt veel aandacht besteed aan details. De schoenen worden gemaakt van kwalitatief hoge materialen zoals leer en suède gecombineerd met mooie en frisse kleuren. Schoenen van Lilian kunnen zowel business als casual worden gedragen en kunnen slechts via een select aantal verkopers worden aangeschaft.