TERUG
Filter kiezen

Maripe damesschoenen

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
27 artikelen
Toon 24 artikelen Aantal
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
27 artikelen
Toon 24 artikelen Aantal
//KLANTBEOORDELING: 8,8 ( Uitstekend ) | 1239 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Maripe damesschoenen

Als u op zoek bent naar trendy damesschoenen, dan bent u goed uit met de schoenen van Maripe. Of het nu gaat om eigenzinnige booties, elegante pumps, modieuze instapschoenen of comfortabele sneakers; het Italiaanse merk Maripe heeft het allemaal wel in het assortiment. Van dit merk mag gezegd worden dat het om damesschoenen gaat waarvan klasse en comfort hand in hand gaan. Kortom, het is typisch zo'n label gemaakt voor modieuze vrouwen die weten wat ze willen! Eigenlijk zijn een paar Maripe's onmisbaar in de kast van modebewuste ladies.

De trendy schoenen van Maripe

Maripé is een echt Italiaans familiebedrijf dat al sinds 1947 bijdraagt aan het beroemd maken van de ‘Italian mades’. Het is een firma dat in de buurt van Venetië ligt, een plaats die bekend staat om vakmanschap voor de vervaardiging van topschoenen. Maripé maakt dan ook met trots deel uit van deze traditionele, ambachtelijke industriële productie. Het bedrijf maakt stijlvolle schoenen die een combinatie zijn van klassieke en traditionele vormgeving en echte Italiaanse lifestyle en flair uitstralen. Maar tegelijkertijd zijn de schoenen door de hoogstaande materialen ook heel functioneel en comfortabel om te dragen. Typisch een merk voor wie er graag mooi wil lopen, maar wel goed zittende schoenen wil hebben.

Internationaal succesmerk

Maripé werd al vrij snel een groot internationaal succes en wordt geassocieerd met betrouwbare kwaliteit en een goede ontwerpen. Jarenlange ervaring en innovatie productieprocessen hebben hiervoor gezorgd. Het is dan ook de missie van Maripe om het meest geliefde vrouwenschoenenmerk van heel Europa te worden. Wie kijkt naar de kwaliteit van de schoenen van dit merk, zal merken dat dit plan een grote kans van slagen heeft.