TERUG
Filter kiezen

Mephisto damesschoenen

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
9 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
9 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,8 ( Uitstekend ) | 1250 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Mephisto biedt voor elke vrouw wel iets. Het maakt niet uit of u naar hakschoenen zoekt of liever een paar sneakers wilt. De schoenen hebben een professioneel en zakelijk uiterlijk dat niet wegneemt van de unieke comfort die het merk biedt. Alle Mephisto schoenen maken gebruik van de kenmerkende Soft-Air Technologie, voor u betekent dit dat naast de extra comfort die dit biedt, ook uw rug, enkelgewrichten en voetzolen uitermate goed beschermd worden tegen schokken tijdens het lopen. Dankzij de unieke tussenzool in elk van hun producten zijn Mephisto schoenen enorm zacht, de schoen past zich als het ware aan u aan. Samen met de goede kwaliteit en duurzaamheid die Mephisto biedt kunt u dus een schoen verwachten waar u jarenlang plezier van heeft.

Mephisto schoenen

Of u nu zoekt naar pumps voor een feestje, warme laarzen voor een koude winter of een paar professionele loafers voor uw baan, door de vele verschillende soorten schoenen kunt u voor vrijwel elke gelegenheid wel een paar vinden. Bij Van Zuilen Mode kunt u online of in onze bijzondere, net vernieuwde winkel in Gorinchem naar hartelust winkelen en wij staan altijd voor u klaar met onze service om u te helpen bij het maken van uw keuze.

Mephisto sneakers

"Zelfs na vele uren voelt u zich in uw Mephisto schoenen nog fit en vol energie." Zegt Mephisto over hun producten. Mephisto produceert al 50 jaar lang hoge kwaliteit handgemaakte schoenen met oog op uw looks en de huidige fashion trends. Door de lange historie van Mephisto is in de schoenen hun originele authentieke vakmanschap te zien. Samen met de professionele inbreng van de nieuwste modetrends vormt dit een niet te evenaren schoonheid in de schoenen waardoor u best wat complimenten zult ontvangen bij het dragen van dit merk. Dus kom naar Van Zuilen Mode, probeer de schoenen uit en ervaar zelf de comfort en kwaliteit die Mephisto u biedt.