//ONZE SHOP-IN-SHOPS: Merken bekijk onze merken

//Nike damesschoenen

Phil Knight, de getalenteerde oprichter van Nike zette in 1972 een van de meest succesvolle schoenmerken op de wereld: NIKE, uitgesproken NI-KEY, die de gevleugelde godin van de overwinning is, volgens de Griekse mythologie. Ze zat aan de zijde van Zeus, de heerser van het Olympisch pantheon, in Olympus. Het logo van Nike 'de swoos' vertegenwoordigt de vleugel van de Griekse godin en is bij jong en oud gekend. Shop bij Vanzuilenmode.nl voor de laatste dames sneakers en sportschoenen

Nike schoenen

De Nike schoen Vrouwencollectie verdient alle lof, met inbegrip van sneakers voor alledaagse vrijetijdskleding, loop- en wandelschoenen , basket of gelijk welke andere sporttraining. De "Just Do It," verscheen op advertenties in de late jaren 80 en laat de sportieve vrouw sindsdien niet meer los. Nike staat dan ook garant voor comfort,duurzaamheid en perfectie! Ze kan perfect gedragen worden naast het sportveld, casual onder een jeans of pantalon. Ze zijn stijlvol en stralen hun verdiende klasse uit.

Nike damesschoenen collectie

Atleten over de hele wereld willen het beste van zichzelf geven en ook hun sportprestaties verbeteren. Deze inspiratie en innovatie geldt oor ons allemaal: we willen allen vooruit, onszelf ontwikkelen en versterken! Sneakers zijn zo ingeburgerd dat je ze ook onder je outfits kan dragen. Deze lijn van Nike zullen je zeker bekoren: Hip en trendy en daarenboven erg comfortabel.Met zijn zachte materialen stap je zo naar hogere sferen. Ben jij een sportmodeliefhebber dan weet je een label als Nike natuurlijk te appreciëren. Speciaal voor jou heeft Vanzuilenmode.nl een ruim assortiment van Nike opgenomen. Het merk brengt immers nog steeds innovatieve trendsetters op de markt en is onmisbaar in je schoenenkast!