Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Premiata damesschoenen

( 3 artikelen )

Premiata damesschoenen

Sorteren op
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
3 artikelen

Als u op zoek bent naar hippe, unieke sneakers, dan ziet u in de schoenen van Premiata design als een kunstwerk. De damesschoenen zijn échte producten die een minimale uitdrukking combineren met de nieuwste trends. Van Zuilen biedt een uitgebreide collectie van dit unieke, Italiaanse merk, zodat u voor iedere gelegenheid goed voor de dag kan komen. In de collectie vindt u onder andere slippers, sandalen, instappers, pumps en boots. Elk seizoen zijn er weer nieuwe creaties beschikbaar van dit merk dat voorbij gaat aan het concept van fashion.

Premiata schoenen

Premiata is een netwerk van bedrijven, dat uit Italië komt, met de ambitie iets unieks te creëren, zonder uit het oog te verliezen wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Ze geloven in design als een culturele manifestatie, waardoor ze in hun creaties graag verbindingen maken met personen en objecten uit de omgeving. Van Zuilen helpt u graag met het uitzoeken van een van deze bijzondere creaties uit het uitgebreide assortiment. Hierbij bent u verzekerd van de kwaliteit en service die Van Zuilen biedt met zijn ruim assortiment in schoenenmerken, die voorbij het concept van fashion gaan. De schoenen van Premiata bestaan uit verschillende types met een sportief uiterlijk, zijn licht dragend en combineren de beste technische karaktereigenschappen. Zo vindt u bijvoorbeeld sneakers en slippers met een sportieve, hippe look, die zeer comfortabel dragend zijn.

Premiata kwaliteits schoenen

Premiata staat voor de meest waardevolle constructies met een excellent oog voor detail. Ze blijven zich continue ontwikkelen volgens de nieuwste trends en experimenteren daarnaast met de manier van productie en afwerking van het artikel. Hun producten zijn gebaseerd op technisch onderzoek, ze ontwikkelen nieuwe leersoorten en trainen nieuwe professionals binnen het bedrijf. Dit alles is wat zij noemen 'de essentie van Premiata'.