TERUG
Filter kiezen

Rapisardi damesschoenen

Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
11 artikelen
Sorteren opSorteren
  • Laagste prijs eerst
  • Hoogste prijs eerst
11 artikelen
//KLANTBEOORDELING: 8,8 ( Uitstekend ) | 1239 klanten schreven een review | Lees meer https://www.vanzuilenmode.nl/ 10

Op zoek naar degelijke damesschoenen? Ben je ook op zoek naar degelijke damesschoenen, maar heb je geen zin om daar te veel voor te betalen? Dan is het merk Rapisardi misschien wel merk van damesschoenen dat bij u past.

Rapisardi schonenen

Sinds de jaren '50 worden schoenen ontworpen door Rapisardi. Deze schoenen staan vooral bekend voor hun degelijkheid en vakmanschap, maar ook door de unieke stijl die garant staat bij dit bedrijf. Het merk staat onder andere bekend voor schoenen die ze ontwerpen voor in de zomer, bijvoorbeeld schoenen gemaakt van stro weven op een leer of op een houten zool. De ontwerpster gebruikte bijvoorbeeld sto weven voor deze schoenen. Dit was zo speciaal omdat ze goedkoop materiaal gebruikte voor deze schoenen, wat daarvoor niet gedaan werd. Toch was dit dan weer zeer degelijk materiaal, al was het goedkoop. Door deze degelijke kwaliteit, deze speciale elementen die werden toegevoegd en de aantrekkelijke prijs hiervoor, werd dit merk een echte topper doorheen de jaren in de mode industrie.

Ripasardi booties, pumps, sneakers en ballerina's

Het merk biedt tal van schoenen aan. Ze bieden natuurlijk zomerschoenen aan, waarmee ze zo bekend zijn geworden, maar ook booties, pumps, sneakers, ballerina's enzovoort worden aangeboden door dit merk. Ook deze schoenen bevatten een zeer goede kwaliteit en worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Waarom zou u kiezen voor dit merk? Zoals eerder al aangegeven kan u kiezen voor dit merk wanneer u houdt van de laatste trends. Bovendien bent u hier zeker dat u de beste stoffen kan verwachten in deze schoenen, zonder hiervoor te veel te betalen. Bekijk dus gerust zelf even welke schoenen u het mooist vindt en welke het beste bij u passen. U vindt vast wel een paar dat u bevalt.