Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Sendra damesschoenen

( 5 artikelen )

Sendra is een merk damesschoenen dat lang bestaat. Sendra is opgericht in 1913 en heeft daardoor veel ervaring. De schoenen worden voornamelijk, voor zo'n 92%, met de hand gemaakt (stapsgewijs in 250 stappen) en er wordt gebruik gemaakt van bijzondere technieken. De schoenen van Sendra hebben een unieke stijl en zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit wordt dan ook constant nagestreefd. Bij het maken van de schoen wordt het leer, die van uitstekende kwaliteit is, met de hand gesneden en gevormd. Het motief wat gebruikt gaat worden voor de schoen, wordt doorgestoken en de schoen wordt genaaid met een uniek naaiwerk wat karakteristiek is voor het merk Sendra. Alle laarzen die gemaakt worden zijn enig in zijn soort en ze krijgen een eigen nummer wanneer ze klaar zijn. Doordat er op zeer nauwkeurige wijze aan de schoenen gewerkt zijn, hebben ze een zeer hoge kwaliteit en zijn ze buitengewoon om te zien. De schoenen zijn zeer comfortabel om te dragen en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. De schoenen kunnen altijd en overal, bij elke stijl en gebeurtenis gedragen worden.

Modellen van de Sendra collectie

In de collectie van Sendra zijn er ontzettend veel modellen. Er zijn enkellaarsjes tot hoge laarzen, stoere modellen maar ook modellen die erg chique zijn. Er is een biker look maar ook de cowboy look is zeer populair. Voor iedere modebewuste vrouw die van laarzen houdt, is er wel een model die bij de kledingstijl past. De laarzen passen bij een stoere outfit met veel spijkergoed en leer, maar er zijn talloze modellen die het ontzettend goed doen onder een lief jurkje of een rok. Sendra heeft ook een heren collectie met stoere laarzen.

Onderhoud van de laarzen

Het is van belang om je laarzen goed te onderhouden. Hierdoor gaan ze nog langer mee en blijven ze gewoon mooi. Houdt je laarzen schoon en behandel ze met de juiste schoensmeer of leerolie.