Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Shabbies Amsterdam damesschoenen

( 12 artikelen )

Van zuilen heeft speciaal voor u het merk Shabbies Amsterdam geselecteerd, dat staat voor een stoere en elegante damesschoen. Het merk Shabbies is ontworpen door de bekende ontwerper Fred de la Bretonière. Hij staat bekend om zijn originele creaties verbonden aan duurzaamheid en kwaliteit. Fred de la Bretonière is al meer dan veertig jaar bekend in de modewereld. Zijn schoenen zijn gemaakt om je goed te laten voelen, ze vormen een onderdeel van jou als persoon. Je onderstreept je persoonlijkheid met deze klassieke ontwerpen. De schoenen worden gemaakt van speciaal behandeld leer, dat er mooier uit gaat zien zodra het ouder wordt. Ontdek hier de in het oog springende ontwerpen van deze beroemde ontwerper.

Shabbies Amsterdam schoenen

Of u nu op zoek bent naar een schoen die originaliteit uit straalt, stoer of juist elegant is, een nonchalante uitstraling heeft of duurzaamheid uitstraalt, Van Zuilen biedt u dit alles aan in de collectie van Shabbies. De collectie is continue in ontwikkeling volgens de laatste modetrends. Van Zuilen heeft daarom altijd de nieuwste modellen in de web shop: van instappers tot veterschoenen tot laarzen en sandalen. U vindt bij iedere outfit uw gewenste kleur schoen. In dit uitgebreide assortiment vind u wat u zoekt voor iedere gelegenheid: uw werk, uitgaan, thuis zijn met vriendinnen en shoppen.

Shabbies Amsterdam online

Van Zuilen hecht veel waarde aan mode die opvalt en net even wat anders is. Dit ziet u terug in de Shabbies collectie damesschoenen. Daarnaast staan wij voor kwaliteit en service. Met de kennis die Van Zuilen heeft op gedaan door jarenlange ervaring, wordt u op de best mogelijke manier geholpen. Kijk gerust rond in de web shop en schroom vooral niet om vragen stellen; wij staan voor u klaar.