Logo Vanzuile nmode Logo Vanzuile nmode
 

Tods damesschoenen

( 14 artikelen )

Wanneer u op zoek bent naar een modemerk dat vooral is gericht op schoenen en dan in het bijzonder damesschoenen dan is het merk Tods hier zeer geschikt voor. Dit merk is dan ook een absoluut juweel wanneer het aankomt op een goede fashion en stijl.

Tods schoenen

Dit mode merk is vrij recent en is dan ook pas een paar jaren bekend. Vanaf de start heeft het merk een goede naam gekregen omdat Tods zeer prachtige schoenen maakt. Daarnaast is de pasvorm erg fijn en is er altijd wel een maatje van Tods schoenen dat goed bij u past. De dames schoenen van dit prachtige merk mogen dan ook zeker weten gezien worden. Daarnaast zijn de damesschoenen van Tods voorzien van zeer prachtige details en afwerkingen waardoor u het altijd wel kunt combineren in een mooie chique look.

Tods collectie

Het aanbod aan verschillende soorten damesschoenen van Tods bestaat uit laarzen, ballerina's, pump's en tot slot ook mocassins. Deze schoenen zijn dan ook te combineren in bijvoorbeeld een chique look. Kies bijvoorbeeld voor een mooie mocassins die te combineren is met een prachtige broek en een mooie top om tot de perfecte look te komen. Maar ook een mooie slipper van suède kan zorgen voor een prachtige look. Op de website van vanzuilen mode kunt u dan ook kiezen voor veel verschillende slippers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in verschillende maten. Daarnaast hebben deze altijd een uitneembaar voetbed waardoor de slipper helemaal aan te passen is naar jouw voet. Wanneer u op zoek bent naar een zeer elegante en moderne sneaker voor de zomer dan is een witte sneaker van Tod zeker weten een geschikte optie. Deze witte snaker van leer is van een prachtig uiterlijk en te combineren op bijvoorbeeld een mooie pantalon, of ga voor een look met een mooi shirt en een stoer spijkerjasje.